Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Και η Ραχήλ Μακρή στην ΓΑΔΑ με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ - ΦΩΤΟ


Και η Ραχήλ Μακρή στην ΓΑΔΑ με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ - ΦΩΤΟ
Σχόλιο ΛΦ: Η νεολέρα του Σύριζα είχε πάει να διαμαρτυρηθεί για το θέμα με τους λιμενικούς. Να μας πει αν ενστερνίζεται τις θέσεις (και προπαγάνδα) του Σύριζα στο θέμα αυτό και έπειτα οι Αν. Ελ να μας πουν αν συμφωνούν με τις θέσεις της Κ. Μακρή. Αν συμφωνούν τότε θα έχουν πέσει όλες οι μάσκες. Την συμπαράσταση της η κ. Μακρή πάντως δεν την έδειξε στους λιμενικούς που έχουν σώσει πάνω από 3000 λαθρομετανάστες. Οι Αν. Ελ πάνε για συνιστώσα του Σύριζα; Να ξέρουμε βρε παιδιά τι γίνεται.


H βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, έρχεται όλο και πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα βρέθηκε έξω από την ΓΑΔΑ όπου είχαν προσαχθεί νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ που νωρίτερα εκαναν κατάληψη στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Η κα Μακρή, είχε βρεθεί πρόσφατα και στην ΕΡΤ μαζί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία μάλιστα ακούγεται ότι έχει συμμαχήσει για να διεκδικεί τα δικαιώματα των γυναικών στο κοινοβούλιο.
Η κα Μακρή ανέβασε και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.