Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Άμεσα η υπογραφή της σύμβασης για το τέμενος. Τα γουρούνια δεν τους πτόησαν



ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο, υπογράφεται η σύμβαση για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό,
καθώς τη Δευτέρα, το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού (στο οποίο ανάδοχος είχε οριστεί, χωρίς ενστάσεις, η μοναδική συμμετέχουσα κοινοπραξία J & P AVAX, ΑΚΤΩΡ και ΤΕΡΝΑ), αφότου το Ελεγκτικό Συνέδριο έδωσε το «πράσινο φως».
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 880.000 ευρώ.
Καθώς πρόκειται για μετασκευή υπάρχοντος κτιρίου και όχι ανακατασκευή, εκτιμάται ότι το τέμενος θα είναι έτοιμο σε διάστημα 3 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, δηλαδή έως τα τέλη Μαΐου.
defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Οι μουσουλμάνοι αν δεν θέλουν την Ελλάδα όπως είναι σήμερα να πηγαίνουν σε μουσουλμανικες χώρες και όχι να μας φορτώνονται και να τους χτίζουμε τεμένη που στο τέλος γίνονται κέντρα τρομοκρατών και εστίες μισους.
    Να θυμήσω ότι χθες στη Νιγηρία μουσουλμάνοι έσφαξαν 52 χριστιανους σε εκκλησία.
    Να θυμήσω ότι στη Συρία όποιος συλλαμβάνεται από ισλαμοφασίστες να φοράει σταυρό τον σφάζουν.
    Να μην χτιστεί κανένα τέμενος και τα λεφτα να δωθουν στους σησμοπαθεις Έλληνες της Κεφαλλονιάς.
    Δηλ 1.000.000 να χτίσουμε τζαμί σε τρομοκράτες λαθροεισβολείς και 100.000 δίνουν στους Έλληνες ενός ολόκληρου νησιού ως αποζημίωση για τις ζημιές από το σεισμό.
    Δηλ. δίνουν 50 ευρώ στον καθένα.
    Οι προδώτες πολιτικοί που τα κάνουν όλα αυτά δεν είναι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.