Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Όποιος αντιδρά στις πολιτικές εξουθένωσης θα χαρακτηρίζεται χρυσαυγίτης…; (ΒΙΝΤΕΟ)

xrxr

Όποιος δεν συμφωνεί με αυτό που επιβάλλει το κράτος φαίνεται ότι θα ονομάζεται «χρυσαυγίτης», ακριβώς όπως σε άλλες εποχές «έπεφτε» η ταμπέλα του «κομμουνιστή» σε όποιον διαφωνούσε με το σύστημα, άσχετα αν ήταν ή όχι.
Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνουμε από την φράση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε αγρότη στην Αιτωλοακαρανία, που του επιτέθηκε φραστικά.

Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι αγρότες της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν προς τον υπουργό, καθώς δεν έχουν λάβει ακόμη τις αποζημιώσεις από τις απαλλοτριώσεις γης για την κατασκευή του έργου.
Ο εν λόγω αγρότης, απευθυνόμενος στον υπουργό, του ζητούσε να τον ακούσει. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης του ζήτησε να αλλάξει ύφος λέγοντάς του: «Αυτά είναι χρυσαυγίτικα, πρόσεξέ το λίγο».
Μετά από αυτή την φράση του υπουργού, οι αγρότες ξεσηκώθηκαν δικαιολογημένα φωνάζοντας και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποχώρησε από το σημείο, αποδοκιμαζόμενος σφοδρά!
Μάλιστα ανάμεσα στις φωνές ακούγεται: «Εγώ χρυσαυγίτης που τον πατέρα μου ο Παπαδόπουλος τον είχε φυλακή;».
Σε λίγο δηλαδή θα συλλαμβάνουν όλο τον κόσμο που θα διαμαρτύρεται με την δικαιολογία ότι ανήκει σε «εγκληματική οργάνωση»; Ήδη όποιος μιλάει ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και υπέρ του Ελληνισμού λαμβάνει ταμπέλα «εθνικιστή» από «μεγάλους προοδευτικούς». Το ίδιο θα γίνει ενάντια σε κάθε είδους αντίδραση; Οι αντιφρονούντες θα αποκαλούνται «νεοναζί»;
Ντροπή και πάλι ντροπή…



pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.