Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Οπαδοί του Ισλάμ "εόρτασαν" τα γενέθλια του Μωάμεθ! ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (vid-εικόνες)




Αν τολμούσαν Έλληνες να κάνουν κάτι αντίστοιχο στις πατρίδες των ΛΑΘΡΟ, θα είχαν όλοι σφαχτεί. Εδώ όμως στην Ελλάδα των ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ και των κομμάτων της Αριστεράς και της... προόδου (βεβαίως βεβαίως), και κυρίως των Ελλήνων της μιζέριας και της σκυμμένης κεφαλής, όλα γίνονται.

Άχνα από ΟΛΑ τα κόμματα της ΕΠΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και το πολιτικό καθίκι τον Καμίνη,  γι αυτή την πρόκληση. Και μην ακούσω κιχ, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο... Πόπη Σουφλή
Νέα απίστευτη και πρωτοφανής πρόκληση, που σίγουρα φέρνει όλους τους Έλληνες στα όρια της ανοχής και της υπομονής τους πραγματοποιήθηκε σήμερα από Πακιστανούς λαθρομετανάστες, πιστούς του σκοταδιστικού Ισλάμ.
Στην πόλη του Σωκράτη και του Πλάτωνα. Στην πόλη που κήρυξε ο Απόστολος Παύλος και ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης.
Στην πόλη όπου πραγματώθηκε η συνένωση και συμπόρευση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και του χριστιανικού Ευαγγελίου, από τους τρεις Ιεράρχες με κορυφή τους Άγιους Μέγα Βασίλειο και Γρηγόριο το Θεολόγο που φοίτησαν στην Φιλοσοφική Ακαδημία των Αθηνών.
Επέτρεψαν να λάβει χώρα μαζική συγκέντρωση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου γέννησης του προφήτη Μωάμεθ, ο οποίος
έδωσε εντολή στους πιστούς του να λιθοβολούν τις γυναίκες τους και τους έταζε "πιλάφια" και ατελείωτες σαρκικές ηδονές στον δικό του "παράδεισο", εφόσον περάσουν από μαχαίρι όλους τους "άπιστους", "γκιαούρηδες" χριστιανούς.
Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που ζουν στην Αττική πραγματοποίησαν πορεία και εν συνεχεία παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις στην πλατεία Κουμουνδούρου. Το «παρών» έδωσαν και τηλεοπτικά συνεργεία από το Πακιστάν.
Και μάλιστα, ούτε καν Παρασκευή, αλλά ανήμερα Κυριακή, την χριστιανική ιερή μέρα και αργία...





Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.