Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Γελάει ο κοσμος! Δημοσκοπηση στο σαιτ της Στάη, δινει 20% στον Καμίνη και… 5% στον Καπερνάρο!


20140214-171447.jpg

…ΑΠΟ 3% ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ!
Ε, ρε γλέντι που θα γίνει οταν έλθει η νυχτα των εκλογών… Φύλαξε την δημοσκοπηση… Για να την θυμίσουμε στην ΕΛ – ΛΗ της διαπλοκής…
Προβάδισμα του νυν δημάρχου, Γιώργου Καμίνη, σφοδρό «γαλάζιο» εμφύλιο και σκληρή μάχη για τέσσερις βγάζει η πρώτη δημοσκόπηση μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για το Δήμο Αθηναίων, που διεξήχθη από το ειδησεογραφικό site theTOC.gr και τη Metron Analysis.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα στην πρόθεση ψήφου, ο νυν
δήμαρχος Γιώργος Καμίνης προηγείται ξεκάθαρα με 20%, ενώ για τη δεύτερη θέση μαίνεται ο «γαλάζιος» εμφύλιος ανάμεσα σε Νικήτα Κακλαμάνη και Άρη Σπηλιωτόπουλο, με οριακό προβάδισμα του πρώτου (14% έναντι 13%).
Ακολουθούν στην τέταρτη θέση ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής (11%) και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 10% -μια εικόνα, που προϊδεάζει για σκληρή μάχη ανάμεσα στους τέσσερις για το ποιος θα περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών.
Ακολουθούν οι: Νίκος Σοφιανός: 6%, Βασίλης Καπερνάρος: 5%, Γιώργος Αμυράς: 5%, Άλλος: 1%, Άκυρο-Λευκό: 3%, Αποχή: 3%, Αναποφάσιστοι: 7%, Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ 2%.
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. Η μερα σβηνει, Αθηνα τελος στον καμινη, ωσπου να φεξει να δουμε ποιος θα αντεξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.