Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κάντο όπως ο γέρο Αρβανίτης που τσεπώνει 8.000 ευρώ κάθε μήνα!



Ποιος Σαμαράς; Ποιος Τσίπρας; Ποιος βενιζέλος; Ποια ανεργία;;
Ο φανατισμός της Χρυσής Αυγής εκδηλώνεται μόνον όταν βολεύει την Νέα Τάξη για να δείχνει τους Έλληνες… ως φασίστες!
Το κόμμα του Μιχαλολιάκου, που δήθεν έχει τρομερά ποσοστά. Οι αδικημένοι…. που νοιάζονται για την πατρίδα… αλλά γουστάρουν και τις Porche..Η εικόνα του ανεγκέφαλου Αρβανίτη θα κάνει τον γύρω του κόσμου. Πολύ φασίστες οι Έλληνες θα πουν οι εβραίοι τοκογλύφοι δανειστές. "Αξίζει τότε το ξεπούλημα".....να πάρουν ένα γερό μάθημα. Η Κρήτη που έχει μπει στο στόχαστρο της Νέας Τάξης είναι και φασιστικιά θα μας πούνε τώρα τα κανάλια της διαπλοκής...τα κανάλια ( μας έχωσαν στο ΔΝΤ) που μας παρουσιάζουν την Κρήτη, ως ανεξάρτητη......

chaos-crisis.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Δεν ειναι ο Αρβανιτης και κανενας της Χ.Α που νομοθετησαν να παιρνουν οι βουλευτες αυτο το υπερογκο ποσο για τα δεδομενα. Οταν οι της χ.α τους ξεσκεπαζαν για τα οχτω χιλιαρικα, οι αλλοι του συνταγματικου τοξου προσπαθουν με κατι μπακαλοδευτερα να αποδειξουν οτι δεν παιρνουν τοσα, αλλα τοσα. Ολοι θυμουμαστε τον σαματα που ειχε γινει και με τι αλχημιες μας μπερδευαν. Καποια στιγμη με επιασε τετοια συγκυνιση οπως μας παραμυθιαζαν, που αισθανθηκα την αναγκη να βγω σε ερανο για παρτυ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι οι Ανθέλληνες ταΐζουν τον ΝΑΖΙΣΜΟ ψηφίζοντας ΝΔ-ΠΑΣΟΚΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ , μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ νοιάζεται για τον Ελληνα.Οι Βουλευτεί της ΧΑ τσεπώνουν 8,000€ τον μήνα και τα δίνουν σε κοινωφελή έργα και συσσίτια ΕΛΛΗΝΩΝ , εσείς ???? Τι κάνατε 40 ΧΡΟΝΙΑ ???? Και όσοι συμμετέχουν στις κυβερνήσεις δεν παίρνουν 8,000 τον μήνα αλλά 17,000€ τον μήνα το πιστοποίησε άνθρωπος του Κρεμαστινου ότι ο τρελός Κασιδιάρης και ο μισότρελος Παναγιωταρος έχουνε απόλυτο δίκιο , ο άνθρωπος του Κρεμαστινου κι αυτός φασίστας ???

    Τώρα Ανθελληνικά σκουλήκια πνίγεται στο σάλιο σας και την χολή σας, γιατί τον Μάιο θα σας ισοπεδώσουμε κουφάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.