Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Κοίτα να δεις ρε τι κουμάσια είναι στην κυβέρνηση της Μέρκελ. Σκάνδαλο στην Γερμανία με βουλευτή που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. Εμπλέκεται και ο υπουργός Αγροτικής Πολιτικής Χανς-Πίτερ Φρίντριχ


entanti

Σχόλιο ΛΘ: Ο Έλληνας όμως είναι ρατσιστής, φασίστας, τεμπέλης, οπισθοδρομικός (Στα μυαλά,όχι με τον τρόπο που είναι αυτοί). Φταίει γιατί πήρε χρήματα και τα έφαγε από δω και από εκεί. Ποιά σκάνδαλα με Μίζενς; Ο Έλληνας φταίει για την κατάντια της χώρας.  Αυτός φταίει και στο ότι έχουν βγάλει αρκετά δις στην πλάτη των Ελλήνων και τον έχουν αλυσοδέσει. Μόνο για αυτό φταίμε όλοι μας. Γιατί μας κάνουν κουμάντο τιποτένια διαστροφικά ανθρωπάκια.


Πολιτικούς τριγμούς έχει προκαλέσει στην Γερμανία η υπόθεση του σοσιαλδημοκράτη πολιτικού Σεμπάστιαν Εντάτι, που διερευνάται για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού βάσει στοιχείων που συνέλεξαν οι καναδικές αρχές.
Στην υπόθεση φαίνεται πως εμπλέκεται και ο υπουργός Αγροτικής Πολιτικής Χανς-Πίτερ Φρίντριχ, ο οποίος είχε ειδοποιήσει το κόμμα του Εντάτι για τη διεθνή έρευνα και υπέβαλε την παραίτησή του το βράδυ της Παρασκευής.
Την Τρίτη, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι και το γραφείο του γερμανού σοσιαλδημοκράτη πολιτικού και κατέσχεσε υπολογιστές και σκληρούς δίσκους.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, την περασμένη Παρασκευή, ο Εντάτι είχε παραιτηθεί από τη θέση του βουλευτή «για λόγους υγείας».
Η υπόθεση όμως, περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς φαίνεται πως ο νυν υπουργός Αγροτικής Πολιτικής Χανς-Πίτερ Φρίντριχ είχε ειδοποιήσει, τον περασμένο Οκτώβριο, τον Σίγκμαρ Γκάμπριελ, ηγέτη του SPD, ότι ο Εντάτι είναι αντικείμενο διεθνούς έρευνας για παιδική πορνογραφία. Τότε, ο Φρίντριχ ήταν υπουργός Εσωτερικών.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.