Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Απαγορεύεται παγκοσμίως αυστηρώς και δια ροπάλου να σατυρίζεις τους εβραίους. Για τους Έλληνες όμως χαλαρά..


Σχόλιο ΛΦ:.... δεν παίζει πρόβλημα.. κανείς δεν αντιδράει.. Και ας έχει ανθελληνικά πρωτοσέλιδα το γερμανικό Φόκους...

Πότε οι Πόντιοι τα έβαλαν με τους Έλληνες για τα ανέκδοτα που τους είχαν σκαρώσει; Ή οι Βέλγοι με τους Γάλλους ή οι Σκωτσέζοι με τους Άγγλους; Ποτέ. Το χιούμορ είναι χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός καμιά φορά λειτουργεί και ως αυτογνωσία. Όμως πλέον αν σατιρίσεις κάποιον Εβραϊκής καταγωγής, διώκεσαι και καλείσαι σε απολογία.

Picture
Αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη την Τρίτη η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ επειδή δημοσίευσε μια γελοιογραφία που απεικονίζει τον ιδρυτή του facebook ως ένα χταπόδι με μεγάλη μύτη. Πολλοί ταύτισαν την επίμαχη γελοιογραφία - καρικατούρα με αντίστοιχες των Ναζί για τους Εβραίους σε εθνικοσοσιαλιστικές εφημερίδες όπως η Völkischer Beobachter, (ο νεαρός ιδιοκτήτης του Facebook είναι εβραϊκής καταγωγής), έτσι ο σκιτσογράφος που την προέβη σε αναγκαστική απολογία:
«Ο αντισημιτισμός και ο ρατσισμός αποτελούν ιδεολογίες οι οποίες μου είναι εντελώς ανοίκειες. Για αυτό ακριβώς έχω συγκλονιστεί που μία από τις γελοιογραφίες μου κρίνονται υπό αυτό το πρίσμα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο γελοιογράφος Μπούρκχαρντ Μορ σε γραπτή δήλωση του στο Γερμανικό Πρακτορείο.
Το πρωτότυπο σκίτσο, το οποίο δημοσιεύθηκε σε ποσοστό μικρότερο του 10% των φύλλων της έκδοσης της Παρασκευής της εφημερίδας, απεικονίζει τον Ζούκερμπεργκ σε μορφή χταποδιού με τα πλοκάμια του να κρατούν υπολογιστές και smartphones. Ο Μορ τροποποίησε την αρχική γελοιογραφία, με το πρόσωπο του Ζούκερμπεργκ να έχει αντικατασταθεί με ένα ορθογώνιο κουτί. Η αναθεωρημένη γελοιογραφία δημοσιεύτηκε στο 90% και πλέον των εκδόσεων της Παρασκευής.
Το επίμαχο σκίτσο "αναθεωρημένο":
Picture
Θυμάται κανείς αν ζήτησε ποτέ το Focus συγγνώμη για τις παρακάτω φωτογραφίες; Γιατί εμάς μας διαφεύγει. Και δεν αφορά σε ένα πρόσωπο αλλά σε έναν ολόκληρο λαό. 


Τι να κάνουμε τώρα; Αμ και είναι η πλειοψηφία της παγκόσμιας ελίτ, αμ και κυβερνούν όλον τον πλανήτη, αμ και θέλουν να μας ελέγχουν ολοκληρωτικά και να μας 'αποψιλώσουν', να μην μιλάμε κιόλας; Κατάλαβες, φίλε μου, γιατί έχουν δημιουργηθεί παγκοσμίως μορφώματα σαν τη Χρυσή Αυγή; Έτσι και πας να πεις κουβέντα ή να κάνεις έστω και σάτιρα την πάτησες! Σε ταυτίζουν με αυτούς, σου κολλάν ταμπέλα και ρετσινιά, στο τέλος διώκεσαι κι από πάνω με αντιρατσιστικούς νόμους. Όλα καλώς μελετημένα και βάσει σχεδίου. Δεν έτυχε, πέτυχε!
allnewz.weebly.com

3 σχόλια:

  1. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑ!!!ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΑΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ,ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μιλήσω ευγενικά : Μόνο οι ΑΦΕΛΕΙΣ πιστεύουν οτι ο Εβραϊκής καταγωγής Φύρερ αυτοκτόνησε . Και γιατί να το έκαμνε άλωστε ; Εφόσον είχε και που να πάει , αλλά και τον τρόπο απαλλαγής του απο τους όποιους επίδοξους διώκτες του . Εθεάθη μάλιστα ολοζώντανος και μετά το πέρας του πολέμου σε συγκεκριμένη χώρα της Ν.Αμερικής . Αλίμονο στους δύστιχους αναλώσιμους Εβραίους του ολοκαυτώματος και όχι μόνο . Άσχετα με την πραγματική του έκταση , το ολοκάυτωμα πράγματι έγινε . Π.χ. το απλούστερο πράγμα που είχε να κάνει ήταν να επιβιβαστεί σε ένα Χανεμπού ("Γερμανικός"ιπτάμενος δίσκος ) το πιο προηγμένο σκάφος σε όλο τον κόσμο , και και να κατευθυνθεί στην βάση που ίδη διατηρούσε η ναζιστική Γερμανία στον Νότιο Πόλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ποντιοι με τους Ελληνες και οι σκωτσεζοι με τους αγγλους ;;; ατυχες παραδειγμα αρθρογραφε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.