Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΒΡΕ ΟΥΣΤ! Αυτοί που δεν είπαν κουβέντα όταν οι Ελβετοί αποφάσισαν να μην ανοίξουν λογαριασμούς, τώρα βγάζουν ανακοινώσεις επειδή κλείνουν τα σύνορα στους μετανάστες…




Ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για το δημοψήφισμα στην Ελβετία
Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών, στην οποία «εκφράζει τη λύπη του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος (για το μεταναστευτικό) στην Ελβετία» και τονίζει ότι θα εργαστεί στην κατεύθυνση να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που εγείρονται, από κοινού με την Ελβετική
Ομοσπονδία.

Παρ΄όλον ότι η ανακοίνωση εξεδόθη εν ονόματι της Προεδρίας, σαφώς δεν ήμαστε καλά !!!!!!!!!
Η έκφραση της λύπης για την δημοκρατική απόφαση ενός λαού για πράγμα παρόμοιο για το οποίο ποτέ δεν ρωτήθηκε ο Ελληνικός λαός (εννοώ την μαζική είσοδο χωρίς ποσοστώσεις όλης της Ασίας κτλ στην Ελλάδα) και ο μη σεβασμός της απόφασης αυτής, δείχνει φασισμό του χειρίστου είδους.
Έτσι ο ανωτέρω, αφού «επέλυσε», το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, το Κυπριακό, το σκοπιανό και Κύριος οίδε τι άλλο, τώρα επεμβαίνει και στα της μοναδικής δημοκρατίας στην Ευρώπη, Ελβετίας !!!!!!.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.