Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο άνθρωπος είναι τελείως τρόμπας... έμπλεξε σε... δικαστική διαμάχη στις ΗΠΑ για να τσεπώσει τα λεφτά που μαζεύτηκαν για την Μυρτώ!!!



Ο ανεύθυνος υπουργός Υγείας της Ελλάδας, έμπλεξε σε...δικαστική διαμάχη στις ΗΠΑ !!!
Εξαγωγή στην Ομογένεια πονηρών μεθόδων-πρακτικών ασοβάρευτων υπουργών της Ελλάδας, άσχετων με νομικά ζητήματα στην Αμερική. O ''αιθεροβάμων'' λαλίστατος υπουργός, κάπου μπερδεύτηκε, νομίζοντας ότι ευρίσκεται στο διεφθαρμένο ελληνικό κράτος.

EKTAKTH EIΔHΣH
Βαρυσήμαντη αποκλειστική δήλωση Μαρίας Κοτρώτσου στην e-εφημερίδα ''Πρωϊνή''
H μητέρα της Μυρτούς, εξαγριωμένη με δηλώσεις του υπουργού Υγείας 'Αδωνι Γεωργιάδη στην Βοστώνη
«Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν, συμπεριλαμβανόμενου και του υπουργού Υγείας, γιά να επεμβαίνει σε ένα θέμα με χρήματα που μαζεύτηκαν γιά το παιδί μου, την Μυρτώ, από την Ομογένεια και πως αυτά θα διατεθούν, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει νομική εκκρεμότητα (σ.σ. γιά τα χρήματα του έρανου). Μόνο Δικαστήριο (στην Μασσαχουσέττη) θα επιλύσει το θέμα»... (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, στην ''ΠΡΩΙΝΗ'')
Ομογενείς, σχολιάζοντας την ανεύθυνη δήλωση του υπουργού Υγείας της Ελλάδας, τονίζουν:
''ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο κ. Γεωργιάδης, που έρχεται στις ΗΠΑ και υποδεικνύει ή αποφασίζει που θα διατεθούν χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων που έδωσαν σε έρανο γιά συγκεκριμένο σκοπό; Ποιός είναι αυτός που επεμβαίνει στα εσωτερικά αμερικάνικης μη κερδοσκοπικής εταιρίας; Που νομίζει ότι απευθύνεται; Σε υπηρεσία του υπουργείου του; Τα χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων-δωρητών, ΔΕΝ δόθηκαν στον έρανο γιά να πάνε έμμεσα στο ελληνικό Δημόσιο, γιά να καλύψει αυτό τις δεσμεύσεις του και τις ανακολουθίες του''.
ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΔΩΡΗΤΩΝ προς ελληνική Ομοσπονδία Βοστώνης:
''ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να δώσετε τα χρήματα του έρανου σε οποιοδήποτε υπουργείο Ελλάδας, άμεσα ή έμμεσα, γιά δήθεν νοσήλεια της  Μυρτούς. Θα σας κάνουμε ''βομβαρδισμό'' με αγωγές. Σταματείστε να παίζετε και να κοροϊδεύετε''
Πηγή: http://www.kalami.net
esxatianasxesi.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Τι τρομπας? ανεκδιήγητος ,ανικανος,απόβλητο της Μέρκελ και πατσαβούρα της βερχματ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφιάλτης , Πήλιος Γούσης , "Αρτέμης Μάτσας"( κουκουλοφόρος σκληροπυρινικός , φανατικός αρχισπιούνος ) των "τίμιων" , "πολιτισμένων" , σκατο ω συγγνώμη "αδιάφθορων Γερμανών" ήθελα να πώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται πως ο Γεωργιάδης μετέβη κατα κάποιο τρόπο εις την χώρα των Λωτοφάγων , και βρείσκεται υπο την επίδραση του μοιραίου φυτού ( κοινώς κάποιου είδους χασισιάς ) που σε κάνει και ξεχνάς τα πάντα .... π.χ. Αρχές , ιδανικά , πατρίδα , υποχρεώσεις , ιστορία , ευθύνες απέναντι στον λαό σου και γενικά στους συνανθρώπους του , και πολλά πολλά άλλα . Ή σαν να έχει βρεθεί στο νησί της μάγισσας Κίρκης και να έχει μεταβληθεί σε χοίρο χάρη στην μαγεία του χρήματος , με αποτέλεσμα να ζούμε ίδη τις δυσμενείς για μας επιπτώσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.