Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Σε φυσικοθεραπευτική αγωγή θα υποβληθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σε κλινική του Μονάχου. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;;;




 ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ…..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ...


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από την Αρχιεπισκοπή:
«O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα βρίσκεται σε προγραμματισμένη ιατρική επίσκεψη στο Μόναχο της Γερμανίας από τις 9 Φεβρουαρίου έως και τις 23 Φεβρουαρίου ε.ε., προκειμένου να ακολουθήσει ειδική φυσικοθεραπευτική αγωγή λόγω των μυοσκελετικών προβλημάτων που οφείλονται στις ορθοπεδικές επεμβάσεις του παρελθόντος».
defencenet
chaos-crisis.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Μου φαινεται πως πανε χαμενοι οι πνευματικοι του κοποι. Δεν μπορει να πιστεψει κι αυτος οτι δεν γινεται να ξαναγινει πουλακιδα. Αυτα τα κανουν αλλοι, κατι μωρογεροι που βαφουν τα μαλλια του και πεινουν το αθανατο νερο, να τα κανει ο Αρχιεπισκοπος, καπως βαρυ μου ακουγεται στα αυτια μου. Παει να ισωσει το κορμι του απο την σκεβρωση εκει περα στα ξενα. Εδω εμεις δεν εχουμε τα εργαλεια να τον ισωσουμε; Τι του εχουν υποσχεθει οτι θα τον κανουν εικοσαρι; Οτι και να κανει, σκεβρωμενον θα τον παραλαβει ο χαροντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.