Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί δεν επιτρέπεται να συνομιλείς με έναν Τούρκο; Η απάντηση έρχεται από τις βρυξέλλες.




Sudinfo (Βέλγιο)       (μτφ. Κριστιάν) 
Σχετικά άρθρα: COLLOQUE Génocide et massacres des populations grecques de la mer Noire - Bruxelles 20-21 février 2014
Περίπου 200 άτομα τουρκικής καταγωγής, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία,
διαδήλωσαν τη Παρασκευή κοντά στο Μέγαρο των Ακαδημιών (Palais des Académies) στις Βρυξέλλες, όπου υπήρχε ένα συμπόσιο με τίτλο "γενοκτονία και σφαγές των ελληνικών πληθυσμών της Μαύρης Θάλασσας".

Οι διαδηλωτές κατήγγειλαν την οργάνωση αυτής της εκδήλωσης, η οποία προτείνει, κατά τη γνώμη τους, μια μονομερή και υποκειμενική ανάγνωση της ιστορίας.
Πηγή
infognomonpolitics.blogspot.com

Σχόλιο ΛΦ: Όταν δεν αποδέχεσαι την ενοχή σου σε ένα διαπιστωμένο έγκλημα, τότε συνεχίζεις να είσαι εγκληματίας. Μιλάνε για λύσεις και φιλίες. Όλα αυτά δεν υπάρχουν στο μυαλό του Τούρκου, γιατί είναι γεννημένος εγκληματίας. Όταν τούρκοι διαμαρτύρονται στις Βρυξέλλες, για αυτόν τον σκοπό, μήπως οι Έλληνες θα έπρεπε να κάνουν πιό πολλά για την αναγνώριση των γενοκτονιών;

2 σχόλια:

  1. και το ερωτημα πιοι Ελληνες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Έλληνες πολιτικοί?? Πρέπει να είσαι πατριώτης για να αντιδράσεις...
    Αυτοί δεν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.