Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ομπάμα και Ολάντ υπέρ της παγκόσμιας κυβέρνησης και του παραμυθιού της υπερθέρμανσης

olant_obama

Γαλλία και Η.Π.Α. δείχνουν τον δρόμο της παγκοσμιοποίησης με σημαία την «υπερθέρμανση»
Προς την ευρώ-ατλαντική προοπτική της ΕΕ τείνει η σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση της Γαλλίας μέσω μιας πιο «στενής σύμπραξης Γαλλίας και ΗΠΑ».

Σε κοινό άρθρο τους, που δημοσιεύεται σήμερα από τους ιστότοπους των εφημερίδων “Λε Μοντ” και “Ουάσινγκτον Ποστ”, ενόψει της επίσκεψης του γάλλου προέδρου στην Ουάσινγκτον, Ομπάμα και Ολλάντ υποστηρίζουν ότι «η ολοένα και πιο στενή σύμπραξή μας, είναι ριζωμένη σε μια φιλία άνω των δύο αιώνων”, τονίζοντας πως η Αφρική αποτελεί το “πιο ορατό” θέατρο της “νέας σύμπραξης” των δύο χωρών.
Μάλιστα, δύο πρόεδροι απευθύνουν επίσης στο άρθρο τους κοινή έκκληση υπέρ μιας φιλόδοξης συμφωνίας για τι άλλο, για την «υπερθέρμανση» του πλανήτη.
«Ενώ προετοιμάζουμε τη Διάσκεψη για το κλίμα που πρόκειται να διεξαχθεί τον ερχόμενο χρόνο στο Παρίσι, συνεχίζουμε να καλούμε όλες τις χώρες να συμμετάσχουν στην αναζήτηση μιας φιλόδοξης καισυνολικής παγκόσμιας συμφωνίας για τη μείωση με συγκεκριμένα μέτρα των εκπομπών των αερίωνπου προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου», γράφουν ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Φρανσουά Ολάντ στο κείμενο αυτό, παπαγαλίζοντας το παραμύθι της «υπερθέρμανσης», το οποίο, όπως κατά καιρούς σας γράφουμε, παρουσιάζεται ως δικαιολογία για την ανάγκη παγκόσμιας κυβέρνησης και επιβολής πράσινων φόρων.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.