Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Αυτόν υποστηρίζει ο Σύριζα. Οδ. Βουδούρης: «Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, δεν μετανιώνω που ψήφισα το πρώτο μνημόνιο»


Οδ. Βουδούρης: «Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, δεν μετανιώνω που ψήφισα το πρώτο μνημόνιο»
 Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ, και ζητά να τον κατεβάσουν υποψήφιο Περιφερειάρχη... και τον κατεβάζουν... (ο μόνος που στάθηκε σωστός και αρνήθηκε την υποψηφιότητα Βουδούρη, ήταν ο Λαφαζάνης).... και έχει το θράσος, αυτό το πολιτικό βοθρόλημμα, να είναι περήφανος που ψήφισε το Μνημόνιο.

Μεταφερόμενη ψυχασθένεια από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει τα ίδια συμπτώματα ψυχασθένειας βαρυτάτης μορφής...
Αλήθεια, θα βρεθούν ψηφοφόροι, που θα στηρίξουν αυτό το πολιτικό μίασμα;
Αν ναι, πρέπει να φτιαχτούν περισσότερες γκιλοτίνες...
Πόπη Σουφλή

«Το ψηφοδέλτιό μου είναι ανεξάρτητο» δήλωσε τη Δευτέρα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Οδυσσέας Βουδούρης, απαντώντας στις επικρίσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητά του.
«Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ και δεν μετανιώνω που ψήφισα το πρώτο μνημόνιο γιατίπιστεύω ότι χρειαζόταν ένα πρόγραμμα προσαρμογής για να αντιμετωπισθεί το έλλειμα 24 δισ. που άφησε η ΝΔ» υπογράμμισε ο κ Βουδούρης, τονίζοντας ότι εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και την ονομασία του.
Την υποψηφιότητα Βουδούρη επέκρινε σκληρά η πλευρά Λαφαζάνη επισημαίνοντας ότι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ έχει ψηφίσει τα μνημόνια, αλλά και την προγραμματική συμφωνία της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ το καλοκαίρι του 2012 και δεν συνιστά αριστερή πρόταση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου
Πηγή
attikanea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.