Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μόρσι καλεί σε επανάσταση τους Αιγύπτιους.. Ο Ισλαμοφασισμός θέλει ρεβάνς


Ο ανατραπείς πρόεδρος της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι, μέσα από το γυάλινο κλουβί από το οποίο συμμετέχει στη σε βάρος του δίκη στο Κάιρο, απηύθυνε έκκληση στους οπαδούς του να συνεχίσουν την «επανάστασή» τους.

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα συνεχίζει κάθε εβδομάδα να πραγματοποιεί συγκεντρώσεις - αν και συνεχώς μικρότερες σε αριθμό - παρά την σε βάρος της επιχείρηση με περισσότερους από 1.400 νεκρούς μετά την ανατροπή Μόρσι τον Ιούλιο.
Ο Μόρσι υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι αυτός είναι ο πραγματικός πρόεδρος της χώρας και κατηγόρησε τον στρατηγό Αλ Σίσι για την αιματοχυσία σε όλη την Αίγυπτο.
Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους Αιγύπτιους. Οι φανατικοί μουσουλμάνοι του σιωνισμού θα βυθίσουν στο χάος μια ολόκληρη χώρα. Ο σκληρός  εμφύλιος είναι κοντά. Οι φανατικοί μουσουλμάνοι ανήκουν στις μυστικές υπηρεσίες. Εντελώς τυχαία στις μυστικές υπηρεσίες ανήκουν και κάποιοι εθνικιστές της Ουκρανίας. Οι πρακτικές είναι πανομοιότυπες. Φυσικό είναι αυτό. Πρακτική, η οποία σου δίνει τα αποτελέσματα που επιθυμείς, δεν την αλλάζεις. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι θέλουν να ελέγχουν τα Βαλκάνια, την Ουκρανία, την Συρία θέλουν να ελέγχουν και το πέρασμα του Σουέζ. ...Οι "αδερφοί" μουσουλμάνοι  που αιματοκυλούν σήμερα  την Αίγυπτο  είναι οι χαφιέδες της νέας τάξης πραγμάτων. Dogs in space

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.