Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Νταβούτογλου: "Τελευταία ευκαιρία για την Κύπρο." Υποκλιθείτε ραγιάδες που σκύβετε στον κατακτητή



Για «τελευταία ευκαιρία για την Κύπρο» κάνει λόγο ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και εκφράζει αισιοδοξία για την κατάληξη των συνομιλιών, που θα αρχίσουν στην Κύπρο.

Μιλώντας σε πρόγραμμα της τουρκικής τηλεόρασης TRT ο κ. Νταβούτογλου εξέφρασε αισιοδοξία για τις συνομιλίες που θα ξεκινήσουν, στο πλαίσιο του ανακοινωθέντος που συμφωνήθηκε ανάμεσα δυο πλευρές.
Σημείωσε ωστόσο ότι στην περίπτωση αποτυχίας των συνομιλιών, δεν θα απομείνει άλλη εναλλακτική λύση παρά η δημιουργία δύο κρατών. «Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για την επανένωση» τόνισε.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.