Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

O Mπένυ δεν αναγνωρίζει το πόρισμα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Προφανώς, θέλει να βγάλει δικό του και να πληρώσουμε την Γερμανία επειδή οι Έλληνες δεν πέθαιναν εύκολα από τις σφαίρες των Ναζί.



Σχόλιο ΛΦ: Παραχωρεί την Μακεδονία, την Κύπρο, τώρα χώνεται και στις αποζημιώσεις. Συναγωνίζεται επάξια στην προδοσία των ΓΑΠ. Αυτός που θα κόψει πρώτος και το νήμα στην προδοσία, θα είναι αυτός που θα καταδικάσει ο λαός πρώτο.

Βόμβα Βενιζέλου για τις γερμανικές αποζημιώσεις!


Αμφισβήτηση στο πόρισμα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

Βόμβα μεγατόνων έριξε πριν από λίγο από τη Βουλή ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος αμφισβητώντας ευθέως το πόρισμα που συνέταξε η ομάδα εργασίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τις γερμανικές αποζημιώσεις ως ανεπαρκές. Δικαιολογώντας το ότι μόλις έλαβε το πόρισμα το επέστρεψε στο ΝΣΚ για γνωμοδότηση από την Ολομέλεια ο κ. Βενιζέλος είπε χαρακτηριστικά: " Κατά τη δικονομική του διάσταση το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων πρέπει να απασχολήσει την Ολομέλεια του ΝΣΚ. Το πόρισμα της Ομάδας Εργασίας δεν είναι η πρόγνωση που εγώ θα συνιστούσα να ακολουθήσει η Ελληνική Δημοκρατία. Αυτή είναι η δική μου πρόγνωση. Υπάρχουν ελλείψεις οι οποίες θέλουν κάλυψη" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν η Ελλάδα υιοθετούσε αυτή την πρόταση αυτό θα ήταν καταστροφικό για τη διεκδίκηση των επανορθώσεων.
Ι.Δ
parapolitika.gr

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.