Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ποιους τιμάμε και ποιους… «γράφουμε» την 25η Μαρτίου

pan_klk


Κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολο για νέους ανθρώπους να μιλούν για πατρίδα και Ορθοδοξία. «Αυτά είναι γραφικά για γέρους και παπάδες, δεν συνάδουν με την εποχή μας», λένε κάποιοι «προοδευτικοί». Άλλοι «μεγάλο-πατριώτες»,«μεγάλο-χριστιανοί» ή ακραίοι κομματικοί σχηματισμοί τα οικειοποιούνται για διάφορους λόγους, ενώ στην πράξη δεν έχουν καμία σχέση με τον «υπέρ πίστεως και πατρίδος» αγώνα των Ελλήνων.

Εμείς «γράφουμε» και τους μεν και τους δε και τιμάμε πάνω απ όλα τον Ευαγγελισμό της αγαπημένης των Ελλήνων Παναγίας αλλά και την απόφαση για λευτεριά την 25η Μαρτίου, άσχετα αν τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν οι αγνοί αγωνιστές τότε, αφού «βρώμικα» συμφέροντα καθοδήγησαν κάποια γεγονότα.
Χρόνια Πολλά σε όλους τους ελεύθερους στην καρδιά και το μυαλό Έλληνες!
ΠΥΓΜΗ.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.