Σελίδες

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Κέρδισε τη μάχη ο Αλέξανδρος Γεροντας κι επέστρεψε σπίτι του μετά από 4,5 μήνες νοσηλείας


gerontas

Εξιτήριο πήρε μετά από 4,5 μήνες νοσηλείας, ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στην αιματηρή επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Ο άτυχος νεαρός βρίσκεται στο σπίτι του από την προηγούμενη Παρασκευή παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” όπου νοσηλευόταν από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, μετά την ένοπλη επίθεση αγνώστων κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Ο άτυχος άνδρας έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και την κέρδισε, επιστρέφοντας μετά από αρκετές εβδομάδες στην οικογένεια του.
Να θυμίσουμε ότι νεκροί από τα πυρά είχαν πέσει ο 22χρονος Μάνος Καπελώνης και ο 26χρονος Γιώργος Φουντούλης.
makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. Η αριστερα κατα κυριο λογο με την ιδεολογικη καλυψή της, οπολισε το χερι αυτων των υπανθρωπων και αστοχισαν στον εναν απο τους δυο που εφαγαν. Δεν ειναι μονο οι δυο δολοφονιες, αλλα προσπαθησαν και να τις αποδοσουν σε ξεκαθαρισμα λογαριαμων. Εκει εφτασε η ποταποτητά τους. Εχουν στησει ανδριαντες σε δολοφονους, οπως του Θαναση Κλαρα και αλλων ψυχρων δολοφωνων, βλεπε Μπελογιαννη που μοιραζε θανατικες καταδικες στο βουνο και στο τελος μας τον παρουσιαζουν, τον ανθρωπο με το γαριφαλο.
    Ηθελαν να εκδικηθουν τον θανατα του ατυχου Φυσσα, αλλα αποκρυπτουν τις λεπτομεριες της δολοφονιας του και ποια ηταν τα αιτια της, που δεν ηταν πολιτικα. Απο το ποδοσφαιρο ξεκινησε και σε ενα χωρο που η αριστερα, (δεν ξεχωριζω ΚΚΕ και διαφορους, ενα ειναι ολοι) τον εχει μετατρεψει σε αντρο της. Λειτουργει ως νταβατζης σε εκεινη την περιοχη, οπως και σε καθε γειτουνια που παρουσιαζει ιδιαιτερα προβληματα. Οπου εχει επιχειρηθει προσπαθεια αναβαθμισης, νατοι μπροστα να το παιζουν προστατες. Και ο Αγιος Παντελεημονας αντιμετοπιζε προβλημα, αλλα δεν ειχαν μουτρα να πανε εκει γιατι ειναι εμισθοι προστατες και πρακτορες των λαθρομεταναστων. Ολοι μαζι αυτο το μαρφωμα δεν υπερβαινει το δεκα με δωδεκα τοις εκατο εκλογικα, κι ομως, εχουν καταφερει να διαβρωσουν τα παντα με τις κλαψες και το ψεμα.
    Ο χρονος ειναι κοντα, αυτοι που θεωρουν τον εατον τους κεντροαριστεροι, θα παραφρονυσουν και θα δωσουν την εξουσια σε αυτους που περιμενουν στη γωνια να νομοθετησουν ως αρχη, να νυμφευονται οι ανωμαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.