Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΗ Η ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ! ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ



ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ, ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ (ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ). ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !


Συγκίνηση και δέος από τους ένστολους στον τερματισμό.
Το πιο δυνατό χειροκρότημα έλαβαν οι γυναίκες που κατάφεραν να τερματίσουν  καθώς και  ο τελευταίος ένστολος που τερμάτισε ξυπόλητος.
Το μεσημέρι της Τετάρτης τερμάτισαν όσοι πήραν μέρος στο 1ο Τρόπαιο Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη. Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας διοργάνωσε αυτή την επετειακή πορεία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, στα πλαίσιο τους εορτασμού της εθνικής επετείου.
Η τελετή έναρξης έγινε τη...
Η συνέχεια  εδώ



esxatianasxesi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.