Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η Ρωσία βύθισε ανθυποβρυχιακό σκάφος στην είσοδο του λιμανιού της Σεβαστούπολης


stol

Με διπλωματικές κυρώσεις συνεχίζει να απειλεί η Δύση
Ένα παροπλισμένο πλοίο βύθισε το ρωσικό ναυτικό στην λίμνη Ντόνουζλαβ με στόχο να αποτρέψει τα ουκρανικά πλοία, που αρνούνται να παραδοθούν στις Δυνάμεις Αυτοάμυνας της κριμαϊκής δημοκρατίας, από το να βγουν στην Μαύρη Θάλασσα. Οι Ρώσοι αρνούνται να ασκήσουν βία μέχρι στιγμής και τους καλεί να παραδοθούν.
Μετά την ενέργεια του ρωσικού στόλου πολλοί υποστηρίζουν πως το επόμενο βήμα της ρωσικής πλευράς είναι να προχωρήσει στην κατοχή των πλοίων, του ναυστάθμου και του λιμανιού.
Την ίδια ώρα, εκατοντάδες κάτοικοι της Σεβαστόπολης και της Συμφερόπολης βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την απόφαση της τοπικής διοίκησης για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος στις 16 Μαρτίου, ώστε να αποφασιστεί η προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσία.
Το δημοψήφισμα για την απόσχιση της Κριμαίας παραβιάζει τη διεθνή νομοθεσία είπε ο Ομπάμα και προανήγγειλε ότι δεν θα δίνει βίζα σε όσους Ρώσους ενεπλάκησαν στην κρίση της Ουκρανίας.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος ζητάει να αρχίζουν άμεσα διαπραγματεύσεις Κίεβου-Μόσχας και καλεί το Κογκρέσο να διαθέσει κεφάλαια και να δώσουμε βοήθεια στην Ουκρανία.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.