Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ! Απέσυρε τροπολογία που προέβλεπε απέλαση για τους “μετανάστες” που κάνουν ψευδή καταγγελια!


gap nazi 1

Απέσυρε ο Λ. Γρηγοράκος διάταξη για απέλαση μεταναστών που προβαίνουν σε ψευδή καταγγελία
Στην απόσυρση νομοτεχνικής βελτίωσης που προέβλεπε απέλαση μεταναστών σε περίπτωση που είχαν προβεί σε ψευδή καταγγελία, προχώρησε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατά την έναρξη της συζήτησης επί των άρθρων, του μεταναστευτικού κώδικα.

Ειδικότερα, η διάταξη όριζε ότι «εάν όργανα της Πολιτείας καταγγελθούν ψευδώς για τα ως άνω αδικήματα, τεκμηριωθεί δε η ψευδής καταγγελία μετά από σχετική προκαταρκτική εξέταση, ο καταγγέλλων απομακρύνεται άμεσα από τη χώρα».

Δηλαδή οι φονιάδες μεταναστών, που κατέθεσαν ψευδώς ότι πχ στο Φαρμακονήσι τα γυναικόπαιδα έπεσαν στο νερό ΕΝΩ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΦΟΝΙΆ, θα παραμείνουν στην Ελλάδα για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους, που ταΐζει φονιάδες, πολιτικούς, δημοσιογράφους, ενστόλους και άλλα πολλά. Συγχαρητήρια.
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. Οταν ενας νομος δεν υπηρετει την κοινωνια-εθνος, σε αυτη την περιπτωση παυει να υπαρχει. Αν δολιοφθορεις θελουν να εχουν αλλη αποψη και μεσω του ψευτοκοινοβουλειου οπως το κανταντησαν περναν τη διαστροφη τους, θα πρεπει να γνωριζουν οτι αρκουν μερικα δευτερα να καταργηθει και επιπλεον να αποδοθουν και ποινικες ευθυνες για τα υποπτα σχεδια τους.
    Μεσα σε αυτη τη οικονομικη και κοινωνικη αναμπουμπουλα, βρισκουν διοδους τυχαρπαστοι τυπου Συριζα κυριως και αλλων εθνοδιαλυτικων μορφωματων να περναν τις θεσεις τους εκμεταλαυομενοι, οτι ο καθενας δεν μπορει να παρακολουθει τον ογκο των πληροφοριων που τον αφορουν. Ειναι αδυναν σε καποιον που δεν εχει εργασια και εισοδημα με τα διαβολικα σχεδια καποιων ελληνοφωνων απατεωνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.