Σελίδες

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ «Εάν ο ελληνικός λαός αναδείξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, θα ήθελα να διαβεβαιώσετε τον γερμανικό λαό ότι θα έχετε στην Ελλάδα μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη»!



Στην Θέση του Βενιζέλου έρχεται ο Δραγασάκης του Σύριζα. Τι είπε σήμερα ο Δραγασάκης?
Δραγασάκης προς την αντιπροσωπεία γερμανών βουλευτών η οποία επισκέφτηκε την Βουλή των Ελλήνων.
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ".
Το πρόσωπο του προδότη, χωρίς μάσκα....(κι από πίσω τα... φτΩχούλια του ΤΣΥΡΙΖΑ!
Πόπη Σουφλή

Ο Βενιζέλος πολύ σύντομα θα φύγει...Αυτό που θέλει είναι ασυλία.

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ : «Πολλά μπορεί να έχουν ακουστεί για τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως εμείς τουλάχιστον στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η κρίση είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ότι
πρέπει να κάνουμε βαθιές αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, στη δημόσια διοίκηση, στη λειτουργία του κράτους, στην αντιμετώπιση της διαφθοράς, αλλά για να τα κάνουμε αυτά, πρέπει να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα του χρέους και της λιτότητας, δεν μπορούμε να τα κάνουμε σε συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής κατάρρευσης.

Απ' αυτή τη σκοπιά προσεγγίζουμε το πρόβλημα και όχι από μια σκοπιά, η οποία θεωρεί ότι μας φταίνε οι ξένοι για το πρόβλημά μας.
Εμείς, ανησυχούμε για το δρόμο της Ευρώπης, αλλά δεν συμμεριζόμαστε κριτικές, που καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα στους λαούς»!
ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ «Εάν ο ελληνικός λαός αναδείξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, θα ήθελα να διαβεβαιώσετε τον γερμανικό λαό ότι θα έχετε στην Ελλάδα μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη»!


Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "E.Ven Mr Perfect...":

attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.