Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ! Οι μοναχές που είχαν απαχθεί από ισλαμοφασίστες στην Συρία, ανταλλάχθηκαν με…

μοναχες μααλουλα ορφανα


…πράκτορες του Κατάρ!
Καμαρώστε τους εταίρους που δώσαμε και τον Ελληνικό χρυσό!

Ένα βουβό δράμα τόσους μήνες στην Συρία χωρίς κανένα από τα δυτικά ΜΜ”Ε” να ασχολείται. Οι απαχθείσες μοναχές από το Ελληνορθόδοξο μοναστήρι στην ιστορική πόλη Μααλούλα αναμένεται να αφεθούν ελεύθερες με αντάλλαγμα …πράκτορες του Κατάρ που κρατούνται από τις Συριακές δυνάμεις!
Ούτε τα προσχήματα δηλαδή για την κτηνωδία. Ούτε μία αμφιβολία για τους χορηγούς της γενοκτονίας. Να τους χαιρόμαστε τους “επενδυτές”,
μοναχες μααλουλα βιντεογαπ καταρΟ Παπανδρέου την ώρα που παραδίδει τον Ελληνικό χρυσό στους ισλαμοφασίστες του Κατάρ. Όχι, δεν εισέπραξε η Ελλάδα, στον Μπόμπολα πήγαν τα λεφτά. Το Μαξίμου και ο πρωθυπουργός ήταν απλώς οι brokers.
olympia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.