Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Κάτι τρέχει στο Αιγαίο! "Μετανάστες" στα Ίμια ,υπέρπτηση Τούρκων στους Φούρνους




Μόλις προχθές ομάδα “μεταναστών” ανέβηκε στα Ίμια και τους “μάζεψε” η τουρκική ακτοφυλακή. Σήμερα σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, F-16, εισήλθε στις 11:00 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Σάμου και Χίου.


Ο σχηματισμός πραγματοποίησε στις 11:25 υπέρπτηση στη νησίδα Ανθρωποφάγοι και και στη νησίδα Μακρονήσι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 3.000 πόδια (4 α/φ) και στα 15.000 πόδια (2 α/φ). Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 11:29 Νότια Σάμου.
Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.
Αν σ΄ αυτά προσθέσουμε και τις καθημερινές πλέον πτήσεις αεροσκαφών ηλεκτρονικού πολέμου στο Αιγαίο, είναι προφανές ότι η Άγκυρα επιχειρεί να ανεβάσει τους τόνους στο Αιγαίο.
Όλα αυτά δείχνουν -και κυρίως η ιστορία στα Ίμια- ότι οι Τούρκοι “μετρούν” τους χρόνους και τον τρόπο αντίδρασής μας.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.