Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Μια Ελληνίδα με πυγμή στην Κριμαία (ΒΙΝΤΕΟ)



Στην Κριμαία των ελληνικών πόλεων, όπου χιλιάδες Ελλήνων ζουν μέχρι και σήμερα, υπάρχει η δυναμική αντιπρόεδρος, Όλγα Κοβιτίδη, που έχει αναλάβει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις.

Το δαιμόνιο αλλά και η περηφάνια των Ελλήνων εκτός του ελλαδικού κράτους δείχνουν ότι κάποιοι μπορεί να μην μιλάνε καλά την γλώσσα αλλά οι λέξεις που βγαίνουν από το στόμα τους κρύβουν ελληνικό δυναμισμό. Άλλωστε τον Έλληνα κατά τους τελευταίους αιώνες δεν το κάνει η γλώσσα, όπως πολλοί «διανοούμενοι» προπαγανδίζουν στην Ελλάδα, βαπτίζοντας π.χ. πολλούς αναγκαστικά αλβανόγλωσσους αγωνιστές του 21 Αλβανούς.
Ακούστε την Ελληνίδα, εκ των δύο Ελλήνων αντιπροέδρων στην Κριμαία, να μιλάει για το δικαίωμα αυτοδιάθεσης της ημί-αυτόνομης περιοχής καθώς και για την Ελλάδα.




pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.