Σελίδες

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΟΗΕ: Με μεγάλη αποχή η καταδίκη της προσάρτησης της Κριμαίας-ΨΗΦΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! Στο πλάι των σφαγέων του Ελληνισμού ψήφισαν τα ελληνόφωνα κράτη!

UN
 
Η απόφαση υιοθετήθηκε με 100 ψήφους υπέρ, 11 κατά και 58 αποχές στο σύνολο των 193 μελών της Γενικής Συνέλευσης.
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε μια μη δεσμευτική απόφαση με την οποία καταδικάζει το δημοψήφισμα στην Κριμαία και την προσάρτηση της χερσονήσου αυτής στην Ρωσία, αλλά 58 χώρες απείχαν και περίπου 20 δεν έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία.

Η απόφαση αυτή, την οποία είχε προτείνει η Ουκρανία και υποστήριζαν οι Δυτικοί, διατυπώθηκε ωστόσο εκ νέου με πιο μετριοπαθείς όρους και δεν επικρίνει ρητώς την Μόσχα. Το κείμενο χρειαζόταν να συγκεντρώσει μια απλή πλειοψηφία για να υιοθετηθεί.
Μεταξύ των χωρών που ψήφισαν κατά βρίσκονται —πέραν της Ρωσίας— η Λευκορωσία, η Βόρεια Κορέα, η Αρμενία, η Κούβα, η Νικαράγουα, η Βενεζουέλα, η Βολιβία, η Ζιμπάμπουε, το Σουδάν και η Συρία. Μεταξύ αυτών που απείχαν βρίσκονται η Κίνα, η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Ινδία, το Πακιστάν, η Αίγυπτος, η Σενεγάλη, η Γκαμπόν και η Νότια Αφρική. Υπέρ τάχθηκαν οι ευρωπαίοι, οι ΗΠΑ και οι άραβες και ασιάτες σύμμαχοί τους μαζικά.
pygmi.gr
ΨΗΦΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! Στο πλάι των σφαγέων του Ελληνισμού ψήφισαν τα ελληνόφωνα κράτη!

Crimean_referendum_resolution_voteΔείτε τον χάρτη με την ψήφο του αίσχους στον ΟΗΕ.
Με πράσινο όσοι υπερψήφισαν την πρόταση να κηρυχθεί το δημοψήφισμα της Ταυρίδας (Κριμαία) παράνομο.
Με κόκκινο οι ψήφοι κατά.
Τα υπόλοιπα ήταν η σιωπηρή καταψήφιση (απόντες – παρόν)
Το ψήφισμα πέρασε οριακά και σε αυτό έπαιξαν ενεργό ρόλο οι άθλιες επιλογές “Ελλάδας” και Κύπρου. Οι κρατικές οντόητες που κατέχουν τον Ελληνισμό δηλαδή.
Αναλυτικά:
Ψήφοι υπέρ:
Albania, Andorra, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahamas, Bahrain, Barbados, Belgium, Benin, Bhutan, Bulgaria, Cameroon, Canada, Cape Verde, Central African Republic, Chad, Chile, Colombia, Costa Rica, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Democratic Republic of the Congo, Denmark, Dominican Republic, Estonia, Finland, France, Georgia, Germany, Greece, Guatemala, Guinea, Haiti, Honduras, Hungary, Iceland, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Jordan, Kiribati, Kuwait, Latvia, Liberia, Libya, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Madagascar, Malawi, Malaysia, Maldives, Malta, Marshall Islands, Mauritius, Mexico, Micronesia, Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands, New Zealand, Niger, Nigeria, Norway, Palau, Panama, Papua New Guinea, Peru, Philippines, Poland, Portugal, Qatar, Romania, Samoa, San Marino, Saudi Arabia, Seychelles, Sierra Leone, Singapore, Slovakia, Slovenia, Solomon Islands, Somalia, Spain, South Korea, Sweden, Switzerland, Thailand, Togo, Trinidad and Tobago, Tunisia, Turkey, Ukraine, United Kingdom, United States of America.
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. Ποιός σας είπε ΡΕ σφουγγοκολάριοι Ευρώπης και Αμερικής ότι οι 'Ελληνες καταδικάζουμε ένα καθαρό δημοψήφισμα που υπηρετεί το δικαίωμα ενός λαού στην αυτοδιάθεση ή στην 'Ενωση με την μητρική του χώρα;Την μιά παραδίδετε στους Τούρκους τον Κούρδο αγωνιστή Οτσαλάν,την άλλη καταψηφίζετε την ελεύθερη βούληση ενός λαού!Για να μην πιάσω και τα εσωτερικά μας με
    την καταστροφή που προξενήσατε στη Χώρας μαςΝα φύγετε να χαθείτε παλιοφασίστες που ρημάξατε την χώρα και την ρεζιλεύετε διεθνώς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.