Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Διαγωνισμός δεκάδων εκατομμυρίων του Καμίνη για …επισκευή και συντήρηση οχημάτων!-Έναν - έναν βολεύει τους ΠΑΣΟΚους στον δήμο ο Καμίνης


SYNTIRISI_1 copy

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΝΥΧΤΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
Είναι διαγωνισμός για την εκ νέου ανάθεση της συντήρησης των οχημάτων καθαριότητας σε ιδιώτη.

Η μελέτη καθορίζει ποσό 23.866.347, το οποίο κατανέμεται ώς εξής:
11.625.737 — για αγορά ανταλλακτικών
12.062.610 — ΕΡΓΑΣΙΑ !
Όταν το κόστος για αντίστοιχα οχήματα (20 τον αριθμό) δεν ξεπερνά τις 750000 Ευρώ!
SYNTIRISI_2 copySYNTIRISI_3 copySYNTIRISI_4 copy
olympia.gr


Έναν - έναν βολεύει τους ΠΑΣΟΚους στον δήμο ο Καμίνης



Φοβερή ένταση επικράτησε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του Καμίνη όταν ο πρόεδρος των εργαζόμενων στον Δήμο  Αθηναίων   Βασίλης Πολυμερόπουλος επιτέθηκε φραστικά κατά των συνεργατών του, ειδικότερα δε κατά του γραμματέα του δήμου ,για τις  κατ΄ ανάθεση επιλογές διευθυντικών θέσεων σε μέλη του ΠΑΣΟΚ!
Όπως καταγγέλλει στα  parapolitika.gr  ο κ.  Πολυμερόπουλος, τον τελευταίο  μήνα το  «σύστημα Καμίνη»έχει προχωρήσει σε τοποθετήσεις διευθυντικών στελεχών με αμιγώς ΠΑΣΟΚικά κριτήρια.  Κι επειδή  πολλοί θα σπεύσουν να  σκεδάσουν εντυπώσεις  λέγοντας  ότι  ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής  προέρχεται από τη  ΔΑΚΕ ,  αναφέρουμε ότι  στις  κάλπες του περασμένου  Ιανουαρίου  ο Πολυμερόπουλος εξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία  70%  από τους εργαζόμενους του δήμου, ψηφισθείς δηλαδή  διακομματικά , παρότι κατέβηκε  με τη «σημαία» της γαλάζιας παράταξης.
ΔΓ
kalpes14.gr

1 σχόλιο:

  1. Κάπως έτσι λειτουργεί το σύστημα Καμίνη και στον Αθήνα 9.84. Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Αθηναίων είναι παρανόμως τοποθετημένος στην θέση του κι έχει βγει απόφαση από την Δ/νση Εσωτερικής Διοίκησης να επιστρέψει τους μισθούς του στον Δήμο αλλά... είναι κολλητός. Εξίσου παράνομη είναι και η εκλεκτή του εκλεκτού Τάκη Καμπύλη, Μαρία Νικολάου.
    Πρόσφατα δε ανανεώθηκε και η σύμβαση της κόρης της γνωστής ανακρίτριας Κλάπα. Το παράδοξο είναι ότι, την ώρα που απολύεται κόσμος και κοσμάκης με πτυχία και μεταπτυχιακά, η δις Κλάπα σαχλαμαρίζει απτόητη αν και δεν διαθέτει ούτε καν πανεπιστημιακό πτυχίο. . Θέλετε κι άλλους; πάρτε και μια Τζίνα Μοσχολιού- την ντουντούκα- όπως την λένε στην δημοσιογραφική πιάτσα. Μετά από μια μακρά μαθητεία τριών ολόκληρων μηνών (!) εντός του σταθμού έγινε πολιτική σχολιάστρια και αρθρογράφος στην Καθημερινή. Συγχαρητήρια κ. Καμίνη! (συνήγορε του πολίτη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.