Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Γιατί το κράτος δεν ανακεφαλαιοποιεί και τον κάθε δυστυχημένο, άνεργο κι άστεγο;


 

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΖΗΜΙΑ,ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ -ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΩΣΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ,ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ''ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ''.

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΕΝΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ,ΚΛΕΙΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙ, ΝΑ ΤΗΝ ''ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙ''?
ΓΙΑΤΙ ''ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ'' ΔΕΝ ''ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΕΙ'' ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΝΕΡΓΟ,ΑΣΤΕΓΟ,ΚΛΠ?
Η ΠΟΝΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΑ-ΜΕ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ,ΤΙ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ,ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ?ΔΗΛΑΔΗ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ,''ΚΛΕΙΝΕΙ'' Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ?
ΩΡΑΙΑ ΛΕΞΗ Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ Η ΛΗΣΤΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΜΙΣΣΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.