Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Χρήστος Γούδης: Ένας Εβραιολάτρης και Μασώνος, Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα!



 ***ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ) ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΥΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥΣ!***
Δεν μας έφτανε ο Υμνητής του Σατανά και του Χίτλερ Οδυσσέας Πατεράκης, που κατεβάζει Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη στην Κρήτη η Χρυσή Αυγή (διαβάστε σχετικά εδώ), νέο «φρούτο» εμφανίστηκε στον ορίζοντα για να πλασαριστεί στους ψηφοφόρους ως «Εθνικιστής», ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική!

Ο λόγος για τον Χρήστο Γούδη, γνωστό στον «πατριωτικό χώρο» από την εποχή που υμνολογούσε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, κατέβαινε ως υποψήφιος με τον Άδωνι Γεωργιάδη και ήταν υπεύθυνος του «Ιδρύματος Ίων Δραγούμης», που συγκέντρωσε εκτός των άλλων μισό εκατομμύριο υπογραφές (και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα) πολιτών το 2010 - 11, σχετικά με το ζήτημα της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες. Με απλά λόγια, ο κ. Γούδης, καθηγητής Αστροφυσικής, φαίνεται πως αρέσκεται σε εντυπωσιακές κυβιστήσεις (δηλαδή κωλοτούμπες) όσον αφορά τις πολιτικές του απόψεις: Από τον «όπου φυσάει ο άνεμος» Καρατζαφέρη και τις συνεργασίες με τον Παπαδήμο, μεταπήδησε στους ΕθνικοΣοσιαλιστές της Χρυσής Αυγής μιλώντας για «Εθνικισμό» και πλασάροντας εαυτόν ως...θεωρητικό του!!!
Ας είναι όμως. Η πολιτική, ως γνωστόν, αποτελείται κυρίως από τέτοιους (κωλοτούμπες). Δύο είναι τα πράγματα που ο Υποψήφιος της Χ.Α στην Αθήνα παραμένει αμετακίνητος: Η αγάπη του για τους Εβραίους και τους Μασώνους!!!
Όχι, δεν διαβάσατε λάθος: Ο Γούδης είναι κατεξοχήν Εβραιόφιλος και φιλοΜασώνος! Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, Μασώνος και Εβραιολάτρης (κάποιοι λένε πως είναι και ο ίδιος Εβραίος, αλλά αυτό δεν το γνωρίζουμε). Κι επειδή ποτέ δεν γράφουμε τίποτα στην τύχη, ξεκινάμε την παράθεση στοιχείων που θα αποδείξουν τους ισχυρισμούς μας.
1) Ο ΓΟΥΔΗΣ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΗΣ

Στην εικόνα πάνω, βλέπετε το...πόνημα του εικονιζόμενου Χρήστου Γούδη με τίτλο «Μισραήλ»: Πρόκειται για έναν απερίγραπτο ύμνο στους Εβραίους που - κρατηθείτε - δημοσιεύτηκε στο επίσημο περιοδικό του Κ.Ι.Σ.Ε (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας), τα «Χρονικά»!!! Δηλαδή, για να το κάνουμε λιανά, του πλέον επίσημου εντύπου της «ελληνικής» εβραϊκής κοινότητας, που βγάζει συνεχώς ανακοινώσεις εναντίον της Χ.Α, ζητάει την απαγόρευσή της κλπ!
Ads not by this site
Κι αναρωτιόμαστε: Πώς είναι δυνατόν ένας Χρυσαυγίτης όπως ο Γούδης να δημοσιεύει με άνεση (!!!) κείμενά του στους υπ' αριθμόν ένα εχθρούς των Εθνικοσοσιαλιστών συναγωνιστών του; Πώς συνδυάζεται η εβραιολατρεία με τον «Ελληνικό Εθνικισμό», που διατείνενται ότι πρεσβεύουν οι Χρυσαυγίτες; Και τελικά, πώς μπορούν να κατεβάζουν υποψήφιο με το κόμμα τους έναν δεδηλωμένο εβραιολάγνο όπως ο Γούδης;
Κάποιοι ίσως πουν ότι αυτό το ποίημα είναι...μεμονωμένο περιστατικό! Ας δουν λοιπόν και στο ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Μακελειό» - όπου συχνάζει ο Γούδης - τις απόψεις του υποψηφίους της «Ελληνικής Αυγής» για τους Εβραίους (από το 01.32.00 και μετά)!

Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Τις ύβρεις στον Μέγα Αλέξανδρο; Το παράπονο (!!!) γιατί η Θεσσαλονίκη δεν είναι πρωτεύουσα του Ισραήλ και δεν ονομάζεται με το εβραϊκό της όνομα; Την υποστήριξη της Γενοκτονίας των Παλαιστινίων από τους Σιωνιστές μακελάρηδες; Το ότι «εμείς οι Έλληνες έχουμε κακή, ρατσιστική, αντιεβραϊκή παιδεία»; Ή το κορυφαίο όλων, πως «οι Σπαρτιάτες ήταν Εβραίοι»;;;!!!
Κύριε Γούδη, εδώ δεν μιλάμε απλά για εβραιοφιλία ή έστω εβραιολατρεία! Αλλά για πρωτοφανές - τουλάχιστον για «Έλληνα Εθνικιστή» - εβραιοσιωνιστικό παραλήρημα!!!
2) Ο ΓΟΥΔΗΣ ΜΑΣΩΝΟΣ
Όταν το 2011 ο κ. καθηγητής μίλησε σε εκδήλωση του Τεκτονικού Ιδρύματος στην Αθήνα, είμασταν εκείνοι που αποκαλύψαμε την σχετική πρόσκληση:

Τότε, κάποιοι μίλησαν (πάλι!) για...τυχαίο γεγονός και πως «ήταν μια απλή εκδήλωση»! Λες και υπάρχει περίπτωση να καλέσουν οι Μασώνοι ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΟΥΣ να μιλήσει κάποιος που δεν είναι δικός τους!!!
Αλλά άντε, ας το δεχτούμε αυτό! Σύμπτωση είναι και η βράβευση του Γούδη από τους «Λάιονς» της Πάτρας;;;


Υπενθυμίζουμε πως οι Lions, μαζί με τους Rotary, είναι παρακλάδια της Μασωνίας κι έχουν καταδικαστεί επανειλημμένως από την Ιερά Σύνοδο της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας!
Δεν σας φτάνουν αυτά; Ας δούμε δύο βίντεο από τις «συνωμοσιολογικές» εκπομπές του Χαρδαβέλλα, στις οποίες ο Γούδης ήταν μόνιμος θαμώνας!
Στο πρώτο, εκθειάζει την Μασωνία και μας την πλασάρει ως...αντισυστημική και «επαναστατική»!!! 

Γελάνε και οι πέτρες κ. καθηγητά...! Εχθρός του συστήματος οι Τέκτονες; Γι' αυτό και ελέγχουν ως πιόνια τους ΟΛΟΥΣ, από Ηγέτες Κρατών μέχρι ανώτερους κρατικούς υπαλλήλους;
Τέλος πάντων. Το ζουμί είναι αλλού! Προσέξτε πώς απαντά στην ερώτηση Χαρδαβέλλα (στο 04.15) για το αν έχει μπει σε μασωνική στοά:

Τι άλλο χρειαζόμαστε για να πεισθούμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν Μασώνο;;; Εκτός αν μπήκε μέσα στη στοά για...ξενάγηση, οπότε αν είναι να μας πει πότε μπορούμε να πάμε κι εμείς εκεί μέσα για «τουρισμό»!!! 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ - ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο Υποψήφιος της Χ.Α στην Αθήνα είναι ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ! Το ερώτημα είναι γιατί σε ένα κόμμα που πλασάρεται ως εχθρός των παραπάνω (Εβραίων και Τεκτόνων), υπάρχει τέτοιος Υποψήφιος!
Ποιον κοροϊδεύουν; Τον εαυτό τους ή τους ψηφοφόρους τους; Ή και τους δύο; Και στην τελική, όλους εμάς;
Δημήτρης Σωτηρόπουλος
***ΑΝΑΝΕΩΣΗ***
Τελικά δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ για να δώσουμε μια απάντηση στα παραπάνω ερωτήματά μας...ας δούμε τι έγραφε η επίσημη ιστοσελίδα της Χ.Α για τον Γούδη, όταν δεν ήταν υποψήφιός της (το απόσπασμα είναι από την ιστοσελίδα της οργάνωσης στην Κρήτη, αντιγραμμένο από την παλιά κεντρική ιστοσελίδα του κόμματος που «έπεσε» αμέσως μετά τις Εκλογές του Μαΐου 2012):

Η τελευταία φράση είναι...όλα τα λεφτά:
Για... κοιτάξου στον καθρέφτη, μήπως εκείνα που κατηγορούσες τα κάνεις εσύ ο ίδιος τώρα!
Αναρτήθηκε από Hellas-Orthodoxy

2 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως λίθε.
    Δεν έχω καμιά αμφιβολία,ότι όλα τα κόμματα,πλην Καμμένου,χωρίς αυτό να είναι απόλυτο.
    Θα είναι μνημονιακά,δεν εξαιρείται βεβαίως βεβαίως και η Χ.Α.
    Όλοι στο κόλπο!!!!
    Ο Τσίπρας που τον ψήφισα, κόντρα στον Σαμαρά.
    Έχει κάνει κολοτούμπες χοντρές,φάνηκε αυτό που θέλει να κρύψει επιμελώς.
    Άρα το Τούνελ της προδοσίας,θα υπερισχύσει.
    Άρα δεν υπάρχει ελπίδα.
    Νιώθω ότι ζούμε σε μια πάρα πολύ μεγάλη στιγμή.
    Για αιώνες ίσως,αν δεν μας εξολοθρεύσουν, που είναι και ο στόχος τους.
    Θα μνημονευόμαστε Ωσάν έναν λαό,που υπήρχε για αιώνες,που έβγαλε από τα σπλάχνα του Στρατηλάτες.
    Που έδωσε σοφία,αλλά και που έμεινε, από σοφία!.
    Όπου δεν είχε τίποτα να δώσει,παρά μόνο ανοησία.
    Για αυτό και εξαφανίστηκε,από προσώπου γης.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας κανουμε κατι επιτελους... ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΈΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ... επιτελους ας ξεσηκωθουμε... καποιους που προσπαθουν να δρασουν μονοι τους, τους διαλύουν αν οχι τους σκοτωνουν... Αν ειμαστε ομως ενωμένοι πιστευω οτι θα σταματησουν ολα αυτα... ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, δεν σεβονται τιποτα, (για τους δικους μας πολιτικούς μιλαω) Δε λυπουνται τον κοσμο που δεν εχει να φαει? Τα παιδακια που λυμοκτονουν, Αλλα βεβαια που να τα βλεπουν αυτοι αυτα... στα χρυσα κλουβια που ζουν? Μας ψεκαζουν για να μη μπορουμε να ξεσηκωθουμε(αποδεδιγμενο αυτο) λυπαμε πραγματικα για τα τα χρονια που ερχονται..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.