Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Έκτακτο: Αρχίζουν τα κακαρίσματα απο τις ΗΠΑ για την Κριμαία!-Πτήσεις ρωσικών μαχητικών πάνω από τη Μεσόγειο. Για εκπαιδευτικές ασκήσεις κάνει λόγο η Μόσχα


20140314-185527.jpg

Έκτακτο: Αρχίζουν τα κακαρίσματα απο τις ΗΠΑ για την Κριμαία!
 
Πριν απο λιγο ο Κερρυ δηλωσε: ΕΛΠΙΖΩ οτι ο πρόεδρος Πούτιν καταλαβαίνει οτι δεν προσπαθούμε να βλάψουμε τα συμφέροντα της Ρωσίας!!

…και ολοκλήρωσε λέγοντας:
“Ειναι σίγουρο οτι και το Κίεβο θα μπορουσε να δεχθεί ακομα και μια εκτενέστερη αυτονόμηση της Κριμαίας”!
Όπως παει, σε λιγο θα εκλιπαρούν τον Πούτιν να μην προχωρήσει πέραν του Βερολίνου…
olympia.gr


Πτήσεις ρωσικών μαχητικών πάνω από τη Μεσόγειο. Για εκπαιδευτικές ασκήσεις κάνει λόγο η Μόσχα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του εκπροσώπου του
ρωσικού πολεμικού ναυτικού, ότι ρωσικά μαχητικά αεριωθούμενα και ελικόπτερα άρχισαν εκπαιδευτικές πτήσεις πάνω από τη Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφαξ, ο εκπρόσωπος του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, Βαντίμ Σέργκα, δήλωσε, πως το αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Κουζνέτσοφ του ρωσικού Βόρειου Στόλου, συμμετέχει στα γυμνάσια και η εκπαίδευση περιλαμβάνει τακτικές για προσβολή αεροπορικών στόχων και άλλες τεχνικές μάχης.Ο εκπρόσωπος δεν έκανε καμιά αναφορά στην αντιπαράθεση της Ρωσίας με την Ουκρανία για τη χερσόνησο της Κριμαίας, όπου τον έλεγχο έχουν αναλάβει οι ρωσικές δυνάμεις. Το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό έχει στείλει στη Μαύρη Θάλασσα ένα αντιτορπιλλικό με κατευθυνόμενους πυραύλους, το USS Truxtun, λέγοντας πως πρόκειται για ανάπτυξη ρουτίνας που είχε προγραμματισθεί πριν από την κρίση στην Ουκρανία.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.