Σελίδες

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Τρίζουν τα κόκκαλα των ελλήνων που “έπεσαν” στην Μικρασιατική Καταστροφή:Πανό-ντροπή “αντιεξουσιαστών” στα τουρκικά έξω από τα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας!

tourkiko-pano-prosfygika-1


 
Σήμερα τα 137 από τα 228 διαμερίσματα των προσφυγικών της λεωφόρου Αλεξάνδρας ανήκουν στο δημόσιο και είναι εγκαταλελειμμένα. Σε αρκετά ζουν μετανάστες, τοξικομανείς αλλά και μέλη του “αντιεξουσιαστικού” χώρου. Οι απόγονοι των προσφύγων είναι 51 οικογένειες.

prosfygika-1Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε πως τα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας, το ιστορικό συγκρότημα κατοικιών που οικοδομήθηκε τη δεκαετία του 1930 για να στεγάσει του πρόσφυγες της Μικρασιατικής Καταστροφής, βρίσκεται πλέον στα νύχια του ΤΑΙΠΕΔ. Σ’ αυτά τα κτίσματα μπόρεσαν να στεγάσουν τις λύπες και τις χαρές τους 228 οικογένειες προσφύγων, πληρώνοντας 80.000 δραχμές, της εποχής εκείνης, για το παραχωρητήριο. Δυστυχώς κάποιοι ανιστόρητοι “αντιεξουσιαστές” τιμούν την μνήμη των ελλήνων της Μικρασιατικής Καταστροφής με πανό διαμαρτυρίας στα …τουρκικά!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.