Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Απίστευτη πρόκληση: Προκήρυξαν θέσεις στο Ταμείο της Εθνικής Τράπεζας μόνο για τα παιδιά των εργαζομένων της!


 

Της Λουκίας Περιστέρη 
Αυτά τα συντεχνιακά αίσχη συνέβαιναν στο παρελθόν. Συνεχίζονται όμως και σήμερα; Δυστυχώς!
Όπως πληροφορείται το e-fimerida.com, το Ταμείο ΥγείαςΠροσωπικού της Εθνικής Τράπεζας προκήρυξε διαγωνισμό για την κάλυψη θέσεων διοικητικών υπαλλήλων. Τι προκλητικό προβλέπει ωστόσο η προκήρυξη;
"Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τέκνα εργαζομένων ή συνταξιούχων στην ΕΤΕ, στο ΤΥΠΕΤ και στους Συλλόγους ΕΤΕ...".

Δεν είναι απίστευτο; Βεβαίως. Και είναι κάτι που αγγίζει τα όρια σκανδάλου, ειδικά σε περίοδο που η ανεργία στους νέους κινείται στα επίπεδα του 60-70%, ενώ είναι και απορίας άξιον πώς το επέτρεψε η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας υπό τον κ. Αλ. Τουρκολιά. Επίσης, οφείλει να πάρει θέση το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας και ο κ.Γ. Βρούτσης καθώς και η ΟΤΟΕ (ο πρόεδρος της Στ. Κούκος προέρχεται και από την Εθνική!) όπως και οι συνδικαλιστές της Εθνικής Τράπεζας. Είναι δυνατόν να δέχονται τέτοια πράγματα. Τι λέει άραγε και ο πρόεδρος του ΤΥΠΕΤ Νικ. Κήπος;(Παρεμπιπτόντως στο ΔΣ μετέχει και ο γνωστός Χάρης Τομπούλογλου...)
Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την προκλητική προκήρυξη πατώντας ΕΔΩ:

e-fimerida.com
yiorgosthalassis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.