Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ομπάμα: "Η Ρωσία δεν αποτελεί απειλή για τις Η.Π.Α.". Σωστά, ο κίνδυνος είστε εσείς οι ίδιοι για την χώρα σας.


Την ήττα από την Ρωσία και στην Κριμαία προσπαθεί να υποβαθμίσει ο Ομπάμα αλλά δεν πείθει…
“Περιφερειακή δύναμη” η στάση της οποίας απέναντι στους γείτονές της καταδεικνύει την “αδυναμία” της και όχι την ισχύ της χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τη Ρωσία, αναφερόμενος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην ουκρανική κρίση και την προσάρτηση της Κριμαίας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι η Ρωσία δεν είναι η υπ’ αριθμόν 1 απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, σημειώνοντας ότι ο ίδιος ανησυχεί περισσότερο για την πιθανότητα να πυροδοτηθεί κάποιο πυρηνικό όπλο στο Μανχάταν. Ωστόσο, είπε ότι τον ανησυχεί το ενδεχόμενο περαιτέρω διείσδυσης της Μόσχας στην Ουκρανία, επισημαίνοντας ότι προτιμά να λυθεί το πρόβλημα μέσω της διπλωματίας.
Δεν πείθετε κ. Ομπάμα! Γιατί δεν επενέβησαν τότε οι Η.Π.Α. στην Συρία; Γιατί δεν εμπόδισαν την κατάληψη της Κριμαίας; Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.