Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο Μ.Βαρβιτσιώτης διόρισε "εκπαιδευτή ανθρωπίνων δικαιωμάτων" στο ΛΣ/Ακτοφυλακή αντί να πάρει κάνα σκάφος



Σχόλιο ΛΦ: Προφανώς, οι 3500 λαθρομετανάστες που έχουν διασώσει οι λιμενικοί, δεν είναι δείγμα "ανθρωπισμού". Και γιατί ωρέ τζιτζιφιόγκε της Μυκόνου, δεν κάνεις εντατικά μαθήματα στους δουλέμπορους που πιάνετε και μετά αφήνετε;
Μήνυμα κατά του "ρατσισμού" ένιωσε την ανάγκη να εκδώσει ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτης, με αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης των Φυλετικών Διακρίσεων" (χθες ήταν η "Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου"...) ενώ επίσης σήμερα ανακοίνωσε τον διορισμό "ειδικού εκπαιδευτή ανθρώπινων δικαιωμάτων" για να κάνει ... σεμινάρια στα - προφανώς - "απάνθρωπα" στελέχη του ΛΣ/Ακτοφυλακή!Ας δούμε, κατ'αρχήν, τι λέει ο υπουργός στο μήνυμά του:
«Θεωρώ ότι η σημερινή ημέρα πρέπει να έχει χαρακτήρα σκέψης και προβληματισμού. Η διαφύλαξη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την καθημερινή διαχείριση των μεικτών παράνομων μεταναστευτικών ροών από τη θάλασσα, φαινόμενο ιδιαίτερα οξυμένο κατά τα τελευταία δύο χρόνια".
Ο κ. Βαρβιτσιώτης σε μια συμβολική κίνηση συνάντησε σήμερα στο γραφείο του, τους σημαιοφόρους του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Ανδρέα-Ελευθέριο Ίντρα και Ευαγγελία Γαλανοπούλου.
Ο κ. Ίντρα, γιος Έλληνα πρώην στρατιωτικού, με καταγωγή από την Ουγκάντα, και Ελληνίδας μητέρας από την Αθήνα, υπήρξε επί μία 10ετία μέλος της εθνικής ομάδας μοντέρνου πεντάθλου και πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδας. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και τελειόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η κ. Γαλανοπούλου, πρόκειται να μεταβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες στη Λιόν, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα της FRONTEX για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Επιστρέφοντας από εκεί, θα αναλάβει η ίδια την αποστολή του εκπαιδευτή ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.
Δηλαδή χρειάζονται "ειδικό εκπαιδευτή" για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο ΛΣ/Ακτοφυλακή κύριε υπουργέ; Πόσο ακόμα θα ξεφτιλίζεται το Σώμα από τους φοβικούς πολιτικούς μας; Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι...
defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Δεν πάει το μυαλό τους πως κάποτε πρέπει να απολογηθούν για τα καραγκιοζολίκια που έχουν κάνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας πει πρωτα, που εχει δουλεψει αυτος ο φλωρος; Τωρα, οι Λιμενικοι θα κατσουν και θα ακουσουν με ευλαβεια τις παπαριες που θα παει να τους πει, εκεινος ο ψυχοπονετικο.
    Εκθεση του Ο.Η.Ε και δεν την ειδαν στον υπνο τους αυτοι που την συνεταξαν, δεν αφορα μονο την Ελλαδα, το 2100, εγω θα αναπαυομαι τοτε, οι Ελληνες θα μετραν, εγω θα ειμαι εξω απο το μετρημα 2,5 εκατομμυρια ψυχες. Ενας που γεννηθηκε σημερα, θα ειναι 84 ετων.
    Καλα το ειπε και καλαθια στα ματια του αυτου του βουτυρο μπεμπε, οτι "Δικαιωμα του καθενος ειναι να καει την σημαια". Και εμενα δικαιωμα μου ειναι να δινω κλωτσιες στις ακριδες λαθρομεταναστων και χαμηλοτατης παιδειας, που κατεκλυσαν τη χωρα.
    Η ημερα της λογοδοσιας τους πλησιαζει και εκει στο Πραιτωριο θα δωσουν λογο. Την επαυριο εχουμε την Εθνικη Παλιγγενεσια, αν δεν του θυμιζει κατι, του θυμιζω τα λογια του Κολοκοτρωνη. "Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.