Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ουκρανία: Ραβίνοι στηρίζουν τους νεοναζί

neonazi_ukrania

 

Απίστευτο! Οι ραβίνοι της Ουκρανίας δέχονται τους δηλωμένους νεοναζί στην Ουκρανία εναντίον της ορθόδοξης Ρωσίας. Οι μάσκες πέφτουν για πολλούς…

Οι εβραίοι της Ουκρανίας απορρίπτουν τις υποψίες για αντισημιτισμό από τους ακροδεξιούς, υποστηρίζοντας πως δεν βλέπουν καμιά ένδειξη γι’ αυτό και πως αυτό που φοβούνται περισσότερο είναι μια σύγκρουση εξαιτίας της κρίσης στην Κριμαία.
Με μακριά πυκνή γενειάδα και επιβλητικό παράστημα, μαύρο καπέλο με φαρδύ γύρο στο κεφάλι, ο μεγάλος ραβίνος του Κιέβου και της Ουκρανίας Μοσέ Ρεουβέν Αζμάν εμφανίσθηκε στο κέντρο Τύπου για να πει με την μπάσα φωνή του πως δεν έχει διαπιστώσει αντισημιτισμό στην Μαϊντάν ούτε στο Κίεβο ούτε στην Ουκρανία.
“Πρέπει να κάνουμε τη διάκριση ανάμεσα στον εθνικισμό και το ναζισμό”, δήλωσε. Ακόμη και ο Ντμίτρο Γιάρος, ο φιλόδοξος αρχηγός του ακροδεξιού εθνικιστικού κινήματος Πράβι Σέκτορ, “είπε στα μέσα ενημέρωσης πως δεν είναι ξενόφοβος”, δήλωσε ο μεγάλος ραβίνος.
Τα σχόλια περιττά… Ό,τι συμφέρει κάθε φορά!
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.