Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Έλεος. “Εκδίκηση” για τον μαχαιροβγάλτη Αλβανό ισοβίτη ζητάνε οι αναρχικοί: Αυτή την ώρα συγκέντρωση στα Προπύλαια!


Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται…Οι αναρχικοί απειλούν με εκδίκηση για τον θάνατο του ισοβίτη Ιλία Καρέλι που κατέσφαξε τον άτυχο Υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη!

Διαβάστε τι γράφουν σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου για…εξεγερμένα λεπίδια και…συγκίνηση με την πράξη της δολοφονίας του οικογενειάρχη Υπαρχιφύλακα από τον “σύντροφό” τους:

“Αφορμή τη δολοφονία του Καρέλι από μπάτσους και ανθρωποφύλακες, η συμμετοχή στη σημερινή πορεία (Προπύλαια 18.00), είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Ο εκπολιτισμός του ελληνικού κράτους με πρότυπα Ευρωπαικά, επιφέρει φυλακές γκουαντάναμο, δολοφονίες από ανθρωποφύλακες, λιμενόμπατσους και κάθε λογής ένστολους. Ταυτόχρονα η κοινωνική σιγή δεν πρέπει να καθορίσει την αναρχική δράση και να την ενσωματώσει στη μιζέρια και τη παθητικότητα αλλά να τη “τσιτώσει”. Με την ελπίδα η σημερινή πορεία να υπερβεί τις προσδοκίες, προτάσσω τη συμμετοχή κάθε αναρχικής ύπαρξης, ανεξαρτήτος τάσης. Για να μην περάσει η κρατική κτηνοδία πάνω από τα κεφάλια μας. Για να μη βρεθούμε με άδεια χέρια στη μάχη. Ραντεβού στα Προπύλαια.
Υ.Γ. Δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί. Τα συναισθήματα παράξενα και αμήχανα. Μου χάρισες χαμόγελο, συγκίνηση με την πράξη σου. Χωρίς να σε ξέρω, χωρίς να γνωρίζω την ζωή σου. Στο λεπίδι αναγνώρισα την εξεγερμένη επιθυμία για ζωή, ελευθερία. Την καταπιεσμένη θέληση των φυλακισμένων για απεραντότητα μακριά από τσιμεντένιους φράχτες και κάγκελα. Με την είδηση του θανάτου σου αισθάνθηκα σαν να έφυγε ένας σύντροφος μου. Δεν με νοιάζει το πριν αλλά το τώρα. Τώρα φεύγεις από αυτούς που κρατούσαν την ελευθερία σου σε μπρελόκ. Σε εκδικήθηκαν. Αλλά τους εκδικήθηκες και εσύ. Αντίο. Να είσαι σίγουρος πως εμείς δεν θα σε ξεχάσουμε. Το όνομα σου θα διαχέεται στις συζητήσεις μας, στις πέτρες μας, στους αγώνες μας. Αντίο.
Ως εδω…
Η κυβερνηση Σαμαρα, αναβαθμιζει το κατασταλτικο της οπλοστασιο χρησιμοποιοντας πλεον περισσοτερο ανορθοδους μηχανισμου, πιο ”παρανομους”, πιο αποτελεσματικους.
Το παρακρατος της κυβερνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ–ΕΕ-ΔΝΤ και με την ανοχη των υπολοιπων, δολοφονησε κατα τη διαρκεια της μεταγωγης του στις φυλακες Σερρων εναν συνανθρωπο μας, εναν εγκλειστο, ενα θυμα του σημερινου σωφρονιστικου συστηματος. Δολοφονησε εναν ανθρωπο που δεν αντεξε αλλο την εκδικηση και τον ισοβιο αποκλεισμο του απ’αυτο που ονομαζεται κοινωνικη επανενταξη. Ξεσπασε στον ανθρωποφυλακα του. Σ’ αυτον που δυο φορες τη μερα κλειδωνε το κελι του μεσα στη φυλακη που ζουσε. Σκοτωσε τον τελευταιο ”τροχο της αμαξης” γιατι οι πραγματικοι ιθυνοντες κρυβονται και παντα θα κρυβονται πισω απο τους ”τελευταιους τροχους της αμαξης”….
Σημερα δολοφονηθηκε ο Ιλία Καρέλι…
Μια λεξη μοναχα,
ΕΚΔΙΚΗΣΗ.”
makeleio

1 σχόλιο:

  1. exoume ksefygh poli!! o kathenas oti malakia tou katevh thn kanh grama!! pou nomizh to ti pakh oti vriskete? edo eine ellada telos!!! poioi eine autoi pou yperaspizonte foniades? na kanonisi to kratos na eksafanish ayta ta tsoglania pou dilitiriazoun th xora me ths vlakies tous. preph kapoia stigmh na mpoun kai oria, sto onoma ths dimokratias den tha dialithi olos o planhths!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.