Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ο κόσμος “πονούσε” και αυτοί έκαναν dolce vita στην Κεφαλονιά! Σάλος με τα τιμολόγια του Σαμαρά και των Υπουργών! Ακόμη και τα ποτά στο μπαρ τους πλήρωσε ο δήμος! (ΦΩΤΟ)


samaraskefalonia

Πανικός έγινε στο δημοτικό συμβούλιο όταν οι σύμβουλοι άκουσαν τον δήμαρχο να ζητά την έγκριση κονδυλίου ύψους 11.239,60 ευρώ για να πληρωθούν τα ξενοδοχεία του Πρωθυπυοργού και των υπουργών της κυβέρνησης.

xenodoxeio11
xenodoxeio1
xenodoxeio2
Βλέπετε οι ξενοδόχοι δεν πήραν … φράγκο από τα υπουργεία και την κυβέρνηση και έτσι έστειλαν το … λογαριασμό στο Δήμο του νησιού.
xenodoxeio3
Σύμφωνα με το kefaloniapress είναι χρήματα για τον Πρωθυπουργό και τη 16μελή συνοδεία του, ένα τηλεοπτικό συνεργείο, αλλά και τις διανυκτερεύσεις των κυρίων Μιχελάκη και Αρβανιτόπουλου.
Μάλιστα όπως δημοσιεύεται το κονδύλι πήγε να περάσει … κρυμμένο μέσα σε έξοδα συνολικού ύψους 30.000 ευρώ για την τουριστική προβολή του νησιού.
xenodoxeio4
xenodoxeio5
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.