Σελίδες

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Το τρίτο τεύχος του Geopolitics στις οθόνες σας!


26.3.14

Το τρίτο τεύχος του διαδικτυακού περιοδικού του Geopolitics είναι γεγονός!




http://joom.ag/JuBX
Μετά τις δυο προηγούμενες επιτυχημένες προσπάθειες μας και την θερμή ανταπόκριση από τους αναγνώστες μας καθώς πάνω από 1500 μοναδικοί αναγνώστες διάβασαν το δεύτερο τεύχος,προχωράμε στην τρίτη δωρεάν διαδικτυακή μας έκδοση.

Στο τεύχος Μαρτίου-Απριλίου με την ευγενική χορηγία των αρθρογράφων μας όπου δια ελεύθερου βήματος εκφράζουν την αποκλειστικά δική τους προσωπική άποψη άνευ ελέγχου και επιβολή γραμμής, μπορεί κάποιος να διαβάσει τα ακόλουθα θέματα:

-"Βούτυρο ή κανόνια" του Αλέξανδρου Νίκλαν,σύμβουλος σε θέματα ασφαλείας στη σελίδα 5.
-"Από την Κρίση στην Ανάπτυξη" του Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη, καθηγητή, ακαδημαϊκού στο Πολυτεχνείο Κρήτηςστη σελίδα 8.
- "Η Ουκρανική κρίση θα ενισχύσει την θέση της Ελλάδος" του Γεώργιου Ατσαλάκη, οικονομολόγου,λέκτορα στο Πολυτεχνείο Κρήτης στη σελίδα 10.
-"Πριν και μετά την προσάρτηση της Κριμαίας" του Βασίλη Γιαννακόπουλου,γεωστρατηγικός αναλυτής,Ταξίαρχος ε.α.Πολεμικής Αεροπορίας στη σελίδα 12.
-''Εισαγωγή στην γεωστρατηγική αξία της Ελλάδας'' του think tank IISCA στη σελίδα 15.
- "Κρήτη: Αναπτυξιακές δυνατότητες και γεωπολιτική σημασία" του Γιώργου Παπακωνσταντή,γενικός διευθυντής στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης στη σελίδα 31.
- ''Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ'' του Κώστα Μπαλωμένου,διεθνολόγος, σύμβουλος επικοινωνίας,Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πειραιά στη σελίδα 34.
-''Ο λαός είναι η κινητήρια δύναμη που γράφει την παγκόσμια ιστορία'' του Παναγιώτη Μπατσαρισάκη, οικονομικός-επιχειρηματικός σύμβουλος,αναλυτής στη σελίδα 51.
-''Mπορεί η Κύπρος να μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία;'' του Χρίστη Ενωτιάδη, σύμβουλος στρατηγικής ανάπτυξης επιχειρήσεων στη σελίδα 54.
- ''Η οικονομική στρατηγική και η ασυμμετρία της πληροφορίας'' του Θεόδωρου Πιτικάρη- οικονομικός αναλυτής, υποψήφιος διδάκτωρ μακροοικονομικής στρατηγικής στη σελίδα 62.
- ''Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. H σκύλα που το γέννησε ζει- Μια Ευρώπη σε κρίση'' της Γιώτας Χουλιάρα - δημοσιογράφος, πολιτική αναλύτρια στη σελίδα 67.
Από το παρακάτω link http://joom.ag/JuBX
μπορείτε να μπείτε στον διαδραστικό τόπο του internet χώρου που βρίσκεται το περιοδικό μας. Εκεί μπορείτε με την χρήση του ποντικιού του υπολογιστή σας να το διαβάσετε,να επιλέξετε το άρθρο που επιθυμείτε , ακόμη και να το αποθηκεύσετε στον δικό σας υπολογιστή ή/και στη φορητή συσκευή σας σε μορφή PDF για εκτός δικτύου ανάγνωση.
Η ανάγνωση του περιοδικού online είναι εύκολη απλά με την χρήση του μενού πάνω από το τεύχος όπου μπορεί κάποιος να αλλάξει σελίδα, να μεγεθύνει, ακόμα και να το μοιράσει σε φίλους σε άλλους δικτυακούς τόπους ή με email.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει σαν Geopolitics και ελπίζουμε να σας ικανοποιήσει και αυτή η προσπάθεια μας.
Η ομάδα του Geopolitics.com.gr
Λουκάς Συμπεράς, Γιώτα Χουλιάρα, Αλέξανδρος Νίκλαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.