Σελίδες

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

H Φ. Πιπιλή φτύνει τα μούτρα της...


 

Επίθεση στον  Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ η Φωτεινή Πιπιλή:

«Ο λαλίστατος προστάτης του έθνους Πάνος Καμμένος είναι ανεπάγγελτος. Από 25 ετών ζει από τη βουλευτική του αποζημίωση» τόνισε για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

«Ανεπάγγελτοι, επαγγελματίες πολιτικοί, φαιδρά πολιτικά πρόσωπα (...) πληρώνουμε αυτό το αίσχος που δημιούργησαν αυτοί που μας κουνάνε σήμερα το δάκτυλο» τόνισε η κ. Πιπιλή.
Μα καλά , δεν ξέρει ότι ΟΛΑ αυτά που κατηγορεί τους άλλους ισχύουν  και για τον αρχηγό της ;
  (μαζί με την κατηγορία της προδοσίας και αποστασίας του 1992)


kolotoubes.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Τα τρια τετερτα ολων αυτων ειναι τροφιμοι του κρατους, οπως οι ψυχοπαθεις σε ασυλα ανιατων. Τουλαχιστων αυτοι ειναι ψυχες αμετοχες στο πλιατσικο και εχουμε υποχρεωσει να τους προστατευσουμε και να χαλασουμε παραπανω για να εχουν αξιοπρεπη διαβιωση.
    Αν τους καταταξει κανεις σε αυτη την ομοδα θα επαναστατησουν. Τοτε να μας πουν τι ειναι; Ειναι μονο για απατες και παχια λογια; Αυτο την ενοχλησε την Πιπιλη; Τωρα το εμαθε οτι ο Καμενος απο τα εικοσι του πεντε ειναι γραμμενος στο σισιτιο της ΝΔ;
    Μαλλον η Πιπιλη φαντασιωνεται τον εαυτον της ως σωτηρας της χωρας. Δημοσιογραφος ηταν στην νιοτη της, στον Ραδιοφωνικο Σταθμο των Ενοπλων Δυναμεων. Εκεινος που αναπαυεται στο Πρωτο και νυμφευονταν στο βαθυ του γηρας, κατηργησε την ΥΕΝΕΔ για να μας φερει τη δημοκρατια των κιναιδων. Πανω σε αυτο, τι εχει να μας πει η κ. Πιπιλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tastați sau inserați aici textul pentru a fi tradus, apoi faceți clic pe micul lupă
    Nu există scuze pentru nimeni. Toate acestea vor fi bătut în cuie pe rug.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.