Σελίδες

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΤΩΡΑ: Οι Ορθόδοξοι Μαχητές (Nightwolves) και πολίτες εισέβαλλαν στην στρατιωτική βάση στην Σεβαστούπολη και ύψωσαν Ρώσικες σημαίες!-Μαύρη Θάλασσα: Οι ναυτικοί διοικητές διαπραγματεύονται


nightwolves sevastopol

ΤΩΡΑ: Οι Ορθόδοξοι Μαχητές (Nightwolves) και πολίτες εισέβαλλαν στην στρατιωτική βάση στην Σεβαστούπολη και ύψωσαν Ρώσικες σημαίες!

sevastopol night wolves military baseΠριν από λίγο, οι “Ορθόδοξοι Μαχητές” γνωστοί και ως Nightwolves μαζί με κατοίκους εισέβαλλαν στην στρατιωτική βάση της Σεβαστούπολης και ύψωσαν Ρώσικες σημαίες.
Οι Nightwolves και ο επικεφαλής τους (φωτο) βρίσκονταν στην Σεβαστούπολη από την περασμένη Πέμπτη για να συμβάλλουν στην αντιφασιστική μάχη με τα αποτελέσματα που ειδαμε, αφού ναζιστές και ισλαμοφασίστες τράπηκαν σε φυγή. Στην εικόνα που ακολουθεί (από κάμερα ασφαλείας) βλέπετε την στιγμή που οι Ορθόδοξοι ακτιβιστές ΑΟΠΛΟΙ μπαίνουν στην βάση.Για τους Nightwolves διαβάστε αναλυτικά εδώ: Οι “Λύκοι της Νύχτας”, Ρώσοι μοτοσικλετιστές, “μαχητές της Ορθοδοξίας” πάνοπλοι στην 
olympia.gr
Μαύρη Θάλασσα: Οι ναυτικοί διοικητές διαπραγματεύονται

Οι εξαιρετικά προσεκτικές δηλώσεις με τις οποίες καλούσε Ρωσία και Ουκρανία να αναζητήσουν ειρηνική λύση ως αδελφικά κράτη, προσέδωσε αξιοπιστία στον διοικητή των ναυτικών δυνάμεων της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα, υποναύαρχο Σεργκέι Χαϊντούκ. Πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστό ότι συναντάται με τον Ρώσο ομόλογό του, επίσης υποναύαρχο, Αλεξάντερ Βίτκο.
Ο υποναύαρχος Βίτκο έφτασε πριν από λίγο στο αρχηγείο των ουκρανικών ναυτικών δυνάμεων. Το πρόβλημα που προέκυψε ήταν ότι το πρωί, διαδήλωση που διοργανώθηκε έξω από το αρχηγείο, εξετράπη, με τους διαδηλωτές να παραβιάζουν τον φράχτη και να εισέρχονται στον περίβολο της εγκατάστασης.
Οι Ουκρανοί στρατιωτικοί, αντιδρώντας γενικά ψύχραιμα, έφτιαξαν ανθρώπινη αλυσίδα για να σταματήσουν τους διαδηλωτές, οι οποίοι όμως με τη χρήση οχημάτων «έσπασαν» την ανθρώπινη αλυσίδα. Πληροφορίες για τραυματίες ή νεκρούς δεν έχουν υπάρξει. Οι «εισβολείς», κατέβασαν την ουκρανική σημαία, αναρτώντας τη ρωσική και αυτή του ρωσικού ναυτικού με τον σταυρό του Αγίου Ανδρέα.
defence-point.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.