Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ρωσία-Ουκρανία-ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, τα παιδία παίζει… PC πόλεμο! Στοδιαδικτυακό «παρασκήνιο», διεξάγεται ήδη ένας πόλεμος, όλων εναντίον όλων!


 

Γελοία έχει καταντήσει αυτή η υπόθεση με τις… προληπτικές διαδικτυακές επιθέσεις, όλων εναντίον όλων, όταν οι σχέσεις επιδεινώνονται. Κι επειδή τα «παιδάκια» πρέπει κάπως να εκτονωθούν, βγάζουν τα μάτια τους πάνω στους υπολογιστές.

Η αρχή έγινε με την επίθεση στον ιστοχώρο τηςρωσικής προεδρίας, αλλά και της κεντρικής τράπεζας της χώρας. Η ανακοίνωση του Κρεμλίνου μιλούσε για μαζική επίθεση, την οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσουν οι Ρώσοι ειδικοί (πολύ δουλειά έπεσε για τον Kaspersky…).
Ακολούθησε μια επίθεση, πραγματική ή προβοκάτσια δεν γνωρίζουμε, εναντίον ιστοχώρου της Ατλαντικής Συμμαχίας (ΝΑΤΟ) από μια ομάδα «δυσαρεστημένων» κατά δήλωση Ουκρανών, με την ονομασία «cyber berkut», με το «Berkut» να παραπέμπει στην ισχυρή ομάδα ειδικών επιχειρήσεων των ουκρανικών αρχών ασφαλείας που διέλυσε η μεταβατική κυβέρνηση. Από την ονομασία και μόνο η επίθεση έχει… άρωμα προβοκάτσιας, χωρίς τίποτα βέβαια να είναι σίγουρο!
Προσθέστε σε όλα αυτά και τις επιθέσεις που υποστήριξαν οι Ουκρανοί πως δέχθηκαν μαζικά τα συστήματά τους και το συμπέρασμα εξάγεται εύκολα: Ότι στο διαδικτυακό «παρασκήνιο», διεξάγεται ήδη ένας πόλεμος, όλων εναντίον όλων!
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.