Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

U2 τέκνον Μπόνο; - καλύτερα να τραγουδάς παρά να μιλάς!

Picture
 
Στο Δουβλίνο βρέθηκε ο Α. Σαμαράς για τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), που θα εκλέξει τον υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν. Εκεί ήταν και όλος ο καλός ο κόσμος, Μέρκελ, Μπαρόζο, Άνγκελα Μέρκελ, πρώην Πρόεδρος της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο και φυσικά και ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Έντα Κένι.
Αλλά αυτός που λένε ότι 'έκλεψε' την παράσταση, ήταν ο Ιρλανδός ο διάσημος τραγουδιστής των U2 Μπόνο. ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Ιρλανδού πρωθυπουργού.

Ο Μπόνο εισήλθε στην αίθουσα του συνεδρίου, υπό τους ήχους της μουσικής του και απευθύνθηκε προς τους ηγέτες και τους συνέδρους και κέρδισε ένα δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα.
Αναφερόμενος στην κρίση στην Ιρλανδία, αλλά και στον ρόλο της τρόικας λέγοντας είπε:
«Ο ιρλανδικός λαός ξελάσπωσε τον ιρλανδικό λαό. Μας πήδ...ξαν, αλλά τα καταφέραμε. Η Ευρώπη είναι ιδέα αλλά πρέπει να γίνει συναίσθημα».
Και απευθυνόμενος προς την Μέρκελ που τον παρακολουθούσε με μεγάλη προσοχή σημείωσε:
«Είπατε ότι η Ευρώπη έχει μία ψυχή. Οταν οι Αμερικανοί μιλάνε για τη χώρα τους δακρύζουν, οι Ευρωπαίοι δεν δακρύζουν».
Και πρόσθεσε: «Πρέπει να υπάρξει πραγματική Ένωση της Ευρώπης και όχι γραφειοκρατική. Ειρήνη και δημοκρατία, όχι εθνικισμός και λαϊκισμός. Πρέπει να κρατήσουμε έξω τον εθνικισμό και εκείνους που στρέφονται εναντίον των μεταναστών».
Συμπλήρωσε δε λέγοντας ότι ο κόσμος χρειάζεται την Ευρώπη και η Ευρώπη αρχίζει από εμάς.
Αυτά είπε ο διάσημος Μπόνο και τα ΜΜΕ κραυγάζουν με μια φωνή "ο Μπόνο τα έψαλε στη Μέρκελ"! Ναι είναι 'ποταμίσιος' κι αυτός ο ψαλμός και ως φαίνεται θα πρέπει να αρχίσουμε να τον συνηθίζουμε. Ο Μπόνο ζητάει να γίνει μια τέτοια Ευρώπη που θα κάνει τους πολίτες της να 'δακρύζουν' τη στιγμή που αυτοί έχουν πλαντάξει στο κλάμα. Και υπερασπίζεται δήθεν τους μετανάστες στην Ευρώπη, όχι μιλώντας υπέρ τους, αλλά σε βάρος των Ευρωπαίων που μες στη δυστυχία τους καλούνται να σηκώσουν και το βάρος των μεταναστών. Ποιος, όμως, είναι πραγματικά υπεύθυνος για το παγκόσμιο ξεσπίτωμα όλων αυτών των λαών που ψάχνουν να βρουν την τύχη τους στις υποτιθέμενα αναπτυγμένες χώρες; Πάντως όχι οι απλοί Ευρωπαίοι πολίτες!
Όχι, δεν 'λαϊκίζει' ο Μπόνο, μπα, καθόλου, απλά παίζει το παιγνίδι της παγκόσμιας ελιτούλας που έχει βαλθεί να ανακατέψει τα έθνη και να τα μπολιάσει με την παγκοσμιοποίηση. Ειρήνη και δημοκρατία υποτίθεται ότι έχουμε κύριε Μπόνο, αλλά δεν φταίει απλά η 'γραφειοκρατία', φταίει ότι η Ε.Ε. είναι παραδομένη συνειδητά στα συμφέροντα των εταιριών που την κάνουν απόλυτο κουμάντο. ["Οι μπίζνες των Βρυξελλών" - Ποιος κάνει κουμάντο στην Ε.Ε.; ]
Πες μου ποιος είναι ο φίλος σου...

Picture'Κλασσική' εγκάρδια χειραψία! Ο κ. Σαμαράς όταν έφτασε στο Δουβλίνο από τις Βρυξέλλες πήγε κατευθείαν στο δείπνο των ηγετών, όπου συζητήθηκε η στρατηγική του ΕΛΚ στις ευρωεκλογές και οι δύο υποψηφιότητες για το χρίσμα, αυτές των Γιούνκερ και Μπαρνιέ.
Δεν αποκλείεται να καταγραφεί σύγκρουση βορρά-νότου, αν Ιταλοί, Ισπανοί και Πορτογάλοι αποφασίσουν να συνταχθούν με τη υποψηφιότητα του κοινοτικού επιτρόπου, Μισέλ Μπαρνιέ, αλλά η Ελλάδα συντάσσεται με... τον βορρά! Ο πρωθυπουργός είναι ένας από τους τρεις που έχουν προτείνει για την θέση του υποψηφίου τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μαζί με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της κ. Μέρκελ και το κόμμα του κ. Γιούνκερ (όχι πως έχουν μεγάλες διαφορές οι δυο υποψήφιοι, αλλά είναι εντυπωσιακό το να ανήκεις στη φτώχεια της Ε.Ε. και να τακιμιάζεις με τους πλούσιους!)
Κι αυτός ο Ιρλανδός πρωθυπουργός είναι ο 'φίλος' του Μπόνο και φίλος του Σαμαρά που είναι φίλος με την Μέρκελ και πέρασαν αυτοί καλά κι εμείς όπως πάντα χειρότερα! Και ο Μπόνο θεωρείται και ακτιβιστής! Μάλιστα... κι εγώ που γράφω είμαι πυρηνικός επιστήμων...

Πάρτε... μάτι!








με Ομπάμα


με Αλ Γκορ

με Μπιλ Γκέιτς

με Μπους


Αυτός είναι λοιπόν ο διάσημος και ζάπλουτος Μπόνο που μίλησε για λογαριασμό του Ιρλανδικού λαού!
Όσο για τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργο Μουρούτη, τι να πούμε; Περιχαρής που συνάντησε τον Μπόνο στο Δουβλίνο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες από την ομιλία του.  Ρε τι πληρώνουμε, οι Χριστιανοί!
allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.