Κυριακή 6 Απριλίου 2014

40χρονη μητέρα έσβησε στη Μυτιλήνη για λίγα φάρμακα αφήνοντας ορφανά δύο παιδιά που μεγάλωνε μόνη της! Άδωνι τι θα πεις τώρα σε αυτά τα αγγελούδια;


orfana

Συγκλονίζει την κοινωνία της Μυτιλήνης ο χαμός μίας νεαρής γυναίκας που ανήμπορη να πληρώνει τα φάρμακα για τηνυπέρταση από την οποία έπασχε, «έσβησε» την Τρίτη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά από βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Η 40χρονη μητέρα δυο παιδιών μπήκε στο νοσοκομείο στις 27 Μαρτίου μετά από κλήση της μικρής της κόρης στο ΕΚΑΒ.
Η κατάσταση, ωστόσο της υγείας της επιδεινώθηκε τις επόμενες μέρες με αποτέλεσμα να καταλήξει. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου η υγεία της είχε επιβαρυνθεί σε μεγάλο βαθμό, αφού όπως αποδείχθηκε για ένα μεγάλο διάστημα δεν λάμβανε τα απαραίτητα φάρμακα για την υπέρταση.
Η γυναίκα, φρόντιζε μόνη της τα δυο της παιδιά.
Σύμφωνα με το emprosnet.gr ήταν σε άσχημη οικονομική κατάσταση και το βιβλιάριο της είχε λήξει εδώ και καιρό. Νοσηλεύτριες που μίλησαν στην εφημερίδα, δήλωσαν ότι δεν είχαν καταλάβει το οικονομικό πρόβλημα που είχε αλλά ούτε ότι ήταν ανασφάλιστή.
«Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε ότι για μερικά φάρμακα τόσο νέα γυναίκα έχασε τη ζωή της», ανέφεραν οι εργαζόμενοι.
Σύμφωνα με τον γιατρό που ανέλαβε την περίπτωσή της αν η γυναίκα έπαιρνε τα φάρμακά της, δε θα έχανε τη μάχη με τη ζωή.
makeleio.gr

7 σχόλια:

  1. καποιοι δικηγοροι στη Λεσβο πρεπει να κινητοποιηθουν αμεσα ωστε να υποβαλουν μηνυση στο υπουργειο υγειας και τον υπουργο για φονο εξ αμελειας !!!
    ετσι τουλαχιστον θα παρουν λιγα χρηματα τα παιδια και οι κηδεμονες τους για την επιβιωση και ανατροφη τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλ μετα από όλα όσα έχουν συμβει στη χώρα πιστεύεις ότι υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα;
      Να καταθέσουν μήνυση κατα του Άδωνη στο ΕΔΑΔ όχι γιατί είναι καλύτερη η δικαιοσύνη στην Ευρώπη αλλά εκεί μάλλον δεν μπορουν να πάρουν τηλέφωνο οι Σαμαρας Δένδιας Αθανασίου ή και άλλοι που δεν έχουμε μάθει.

      Διαγραφή
  2. Αυτον τον τυπο τον πηρε ο Καρατσαφερης απο τον σκουπιδοτενεκε, τον εκανε βουλευτη, ειδε οτι πολιτικο ψωμι στον ΛΑΟΣ δεν ειχε, και εκει που εβριζε τον Σαμαρα, τωρα του γλειφει τα αρ... Τετοια σκουλικια υπαρχουν να προξενουν το μεγαλο κακο. Οταν τον ακουγα αυτον τον αλλοπροσαλλο και πολιτικο τυχοδιωκτη να ειναι λάβρος κατα του Σαμαρα και της φασιζουσας ΝΔ, καπου ειχα πιστεψει, οτι αυτα που ελεγε τα πιστευε. Δεν αργησα να διαπιστωσω ποσο καραγκιοζης ειναι. Ολη μερα, ειναι στις τηλεορασεις, ξεπερασε και την Κανελη με ενα τσιγαρο στο στομα, το ενα να σφηνει, το αλλο να αναβει.
    Θελετε την γνωμη, τι λεει για την ατυχη μητερα; Στα αρχηδια του κι αν πεθανε, αυτος ζει να μολυνει τον αερα με τις παπαριες του. Αντι να εχει το κρεβατι του στο υποργειο και διπλα το παπι να κατουραει, το εχει στο στουντιο. Τι να το κανω κι αν ειναι εξυπνος. Για παρτυ του ειναι και ενδεχομενως να ικανοποιει την αρρωστη φιλοδοξια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΟΔΑΠΗ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΟΤΙ ΔΕ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ. ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τα λες ακριβως ετσι ειναι ,,,αν δεν διωξουμε τους αλητες απο την πατριδα μας ετσι θα παμε ολοι μας σαν την συγχωρεμενη.

      Διαγραφή
  4. Nα κινητοποιηθούν δικηγόροι στην Λέσβο ; να κάνουν κάτι για τα ορφανά ; Εδω γελάνε . Χα χα χα χα χαααααα καλά ρε φίλε ξέχασες σε ποιά χώρα ζείς ; Αυτοί χρεώνουν ακόμα και τα δικά τους αδέρφια για μια ερώτηση ή συμβουλή και θα νοιαστούν για δύο παιδάκια που έχασαν την μάνα τους ; Εφόσον δεν τους δοθεί κάτι για να φάνε μην περιμένεις τίποτα . Το χρήμα είναι ο Θεός τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδω φτασαμε να μας πεθαίνουν και να τους ανεχόμαστε.
    Κανονικά δεν έπρεπε να τους αφήνουμε σε ησυχία.
    Έπρεπε να τους κάνουμε να μην μπορούν να ξεμυτησουν από τη βουλή και τα σπίτια τους.
    Μούτζα και ροχάλα όπου τους βρισκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.