Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ = Πτώση των ανδρεικέλων. Απ’ τα τσακάλια του 4ου Ράιχ δεν γλιτώνεις με ευχές και παρακάλια ή αναθέματα…

1

Η Σταύρωσή μας θα είναι διαρκής, δίχως ΤΕΛΟΣ αν δεν γκρεμίσουμε τα δωσίλογα ανδρείκελα που μας έχουν καθίσει στο σβέρκο…
Αρκετά πλέον κάθε χρόνο οι ίδιες ευχές…
Εδώ μας έχουν αφανίσει και τις λέξεις, μας αφανίζουν την ίδια μας τη φωνή…

Και τα ευχολόγια έχουν γίνει αγοραίο πολιτικό εμπόριο…
ΚΑΝΕΝΑΣ δρόμος της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ δεν θα ανοίξει αν δεν γκρεμιστούν άμεσα η ληστές και οι δήμιοι του 4ου Ράιχ…
Αν δεν ηχήσουν άμεσα οι σάλπιγγες και οι βροντερές καμπάνες του ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ. Αυτό μόνο δίνει σάρκα και οστά στην έννοια: ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ…
Οι εκλογές που έρχονται μπορεί να ανοίξουν μια χαραμάδα φωτός, μια χαραμάδα στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ….
Simiti Benito Sam Gap Daltons
resaltomag.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Η Ελλας για να απαλλαγει απο την φθηνουσα πορεια, πνευματικη και υλικη, θα πρεπει να συμβουν δυο πραγματα.
    Το πρωτο και αναγκαιο, ειναι η ρυζικη μετοβολη του πολιτειακου συστηματος λειτουργειας, δηλαδη η διαμορφωση πολιτειακων θεσμων που να μην εχουν σχεση με το παλαιο. Οι γενικευσεις ειναι ευκολες να λεγονται και μας λειπει το "δια ταυτα". Ετσι οπως ειναι διαμορφωμενα σημερα τα πολιτικα πραγματα και αφου ο λαος "αποφασιζει" δια της ψηφο του, ο πρωτος αναγκαιος κανονας ειναι η καταργηση του θεσμου του Πρωθυπουργου και η αντικατασταση με αυτης του Προεδρου. Δευτερη αναγκαιοτητα προϋπόθεση, ειναι το Υπουργικο Συμβουλιο να ειναι ολιγομελες και τριτων οι Βουλευτες να μην εχουν καμια αναμοιξει στην Κυβερνηση και το εργο τους να περιοριστει αποκλειστικως στη Βουλη, οπου εκει θα παραγεται η πολιτικη δια μεσω των νομων που θα εγκρινουν.
    Μια αλλη παραμετρος, ειναι η τυχη των παλαιοκομματικων προσωπων που εχουν γαλουχηθει με το παλαιο, θα πρεπει να εξοστρακιστουν, διοτι δεν θα μπορουν να προσαρμοστουν στη νεα κατασταση και παντα κατι θα βρησκουν να πουν με γνωμωνα την διασωση τους.
    Επισης, πανω απο καθε αλλη Αρχη θα πρεπει να ειναι η Δικαιοσυνη. Οταν λεμε και ακουμε οτι η Δικαιοσυνη ειναι ανεξαρτητη να ειναι στην πραξη και οχι στα λογια και να επεμβαινει ο καθε τυχαρπαστος πολιτικος ή λεφτας και να την κατευθυνει. Αυτο για να γινει, ειναι απαραιτητο να κοπει η ενωση που υπαρχει μεταξυ Κυβερνησης και Δικαστηκων λειτουργων στο ανωτατο επιπεδο. Η επιλογη των αριστων να γινεται απο τους ιδιους. Αλλωστε για να φτασουν εκει χρειαζονται περγαμηνες και επειδη ειναι κορυφαιοι σε πνευματικο επιπεδο, εχουν την δυναμη να ξεχωρισουν και με βασει τις περγαμηνες του να διαλεξουν τον αριστο ως πρωτο. Τοσο απλα ειναι, κι οχι ο τελευταιος στον καταλογο να ξεφυτρωνει πρωτος. Ας επιχειρηθει κατι τετοιο και τοτε τα λεμε με τον καθε απατεωνα.
    Αυτα εχει αναγκη η Χωρα, τα τοσο απλα και κατανοητα. Ισως εδω να τεθει το ερωτημα. Ποιος θα τα κανει ολα αυτα; Μια ειναι η απαντηση, οσο κι αν δεν αρεσει στην πλιατσικοκρατια, η "Χρυση Αυγη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.