Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Σκοπιανή καθηγήτρια: «Οι Έλληνες έτρωγαν βελανίδια. Εμείς οι Μακεδόνες τους εκπολιτίσαμε»‼ Βίντεο


skopiani

Ακατάσχετη μπουρδολογία Σκοπιανών Ακαδημαϊκών, εναντίον της Ελλάδας. Η γραφική λέγεται Angelina Markus και είναι καθηγήτρια φιλοσοφίας στη σύνταξη.



4 σχόλια:

  1. Ειναι φαιδρο να ασχολουμαστε με τις ασυναρτησιες αυτης της γραιας. Σε τι γλωσσα μιλουσε οταν ελεγε ολα αυτα; Σιγουρα στα "μακεδονικα"!!! "Μακεδονικα" διδασκε ο Αριστοτελης τον Αλεξανδρο και δεν το γνωριζουμε, να τρεξω κι εγω να τα μαθω.
    Για να ειχαμε στην Ελλαδα εναν, στο εναν χιλιοστο του Πουτιν, τοτε θα της λεγαμε αυτης σκατογριας, τι μιλουσε ο Αλεξανδρος. Τωρα εχουμε κατι αδερφαρες που το μονο που τους νοιαζει ειναι, πως να παντρευονται μεταξυ τους και να το θελουν και με νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη κανει την δουλεια της.το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις για να υπερασπιστουμε την ιστορια μας;αλλα αν εχεις ανθρωπους σαν το δημο και την ρεπουση δεν νομιζω να εχουμε τυχη στο θεμα του ονοματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σκοπιανη καθηγήτρια ??? Κατι σε τσατσα και σε τροχοσπιτο και ισως λιγα λεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να χαμε να λέγαμε,αμπέλια να κλαδέυαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.