Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Οι Αμερικανοί συγκεντρώνουν αρμάδα στη Μαύρη Θάλασσα – Σε επιφυλακή η Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ - Μεγάλες συγκεντρώσεις Ρωσικών Δυνάμεων στα σύνορα…


american-destroyer-630x400

Οι Αμερικανοί συγκεντρώνουν αρμάδα στη Μαύρη Θάλασσα – Σε επιφυλακή η Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Το Russia Today, πιστεύουν ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται σε σχέδιο δημιουργίας αξιόμαχης ναυτικής ΝΑΤΟϊκής δύναμης στη Μαύρη Θάλασσα.
Το USS Donald Cook, ένα αμερικανικό αντιτορπιλικό εξοπλισμένο με το πανίσχυρο αντιπυραυλικό σύστημα Aegis, πέρασε την Πέμπτη τον Βόσπορο και εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα, με τη Ρωσία να ισχυρίζεται ότι το ΝΑΤΟ συγκεντρώνει μια αρμάδα (πολεμικό στόλο) στην περιοχή.
Νωρίτερα το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ είπε ότι η αποστολή του αντιτορπιλικού είναι καθησυχάσει του ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους και τους εταίρους στη Μαύρη Θάλασσα σε ακολουθία των γεγονότων στην Ουκρανία.
Ωστόσο, πηγές του ρωσικού στρατού, που επικαλείται το Russia Today, πιστεύουν ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται σε σχέδιο δημιουργίας αξιόμαχης ναυτικής ΝΑΤΟϊκής δύναμης στη Μαύρη Θάλασσα.
«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι για πρώτη φορά μετά το 2008, το ΝΑΤΟ δημιουργεί μια αρμάδα έξω από τα ρωσικά σύνορα», είπε μια πηγή στο Interfax, συνυπολογίζοντας ότι αναμένονται την επόμενη εβδομάδα και δύο γαλλικά πολεμικά πλοία στη θαλάσσια περιοχή του Ευξείνου Πόντου.
Στο ναύσταθμο της Σεβαστούπολης το ρωσικό καταδρομικό Moskva ετοιμάζεται να αποπλεύσει προς συνάντησή του αμερικανικού πλοίου, συνοδευόμενο από ένα αντιτορπιλικό κλάσης Udaloy.
Δείτε βίντεο του Russia Today από το πέρασμα του USS Donald Cook από τον Βόσπορο:



tribune.gr
  
Οι Αμερικάνοι ‘πιέζουν’ τη Ρωσία για αεροπορική βάση στην Κριμαία

Η διείσδυση του αντιτορπιλικού του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, στη ΜαύρηΘάλασσα, ενδέχεται να γίνει λόγος για τη Ρωσία, να αναπτύξει μαχητικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων βομβαρδιστικών Ту-22М3 και να επιταχύνει τη δημιουργία νέων υποβρυχίων και φρεγατών, δήλωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού «Национальная оборона» [ «Εθνική Άμυνα» ], Ιγκόρ Κοροτσένκο.
«Από πρακτική άποψη, αυτή είναι μια αιτία για τη Ρωσία, να ενισχύσει τη ναυτική υποδομή της στη Μαύρη Θάλασσα με επιπλέον ανάπτυξη των παράκτιων κινητών πυραυλικών συγκροτημάτων «Μπάστιον» και των πυραύλων «Γιάχοντ», δήλωσε στοRia Novosti,  ο Κοροτσένκο.

Επιπλέον, κατά την άποψή του, στα στρατιωτικά αεροδρόμια της Κριμαίας πρέπει να αναπτυχθούν βομβαρδιστικά  Су-34 και Ту-22М3.
«Η Ρωσία πρέπει να παρακολουθεί ενεργά τις ενέργειες των ΗΠΑ στη Μαύρη Θάλασσα και θεωρώ ότι είναι απαραίτητη η ενίσχυση του ελέγχου από τις μυστικές υπηρεσίες και από την αεροπορία, του  θαλάσσιου χώρου».
Σύμφωνα με τον Κοροτσένκο είναι απαραίτητο να επιταχυνθεί η εισαγωγή 6 νέων φρεγατών και 6 νέων υποβρυχίων, καθώς και  επιθετικών σκαφών, ώστε να ενισχυθεί ο ρωσικός στόλος.
Υπάρχει μια σχετική διαδικασία στο εξοπλιστικό πρόγραμμα του κράτους μέχρι το 2020, αλλά οι ναυπηγικές μονάδες πρέπει να επιταχύνουν τις εργασίες για την κατασκευή νέων σκαφών για το στόλο της Μαύρης Θάλασσας, σύμφωνα με τον ειδικό.
«Τα μέτρα αυτά θα δώσουν τη δυνατότητα να εξουδετερώσουν τις απειλές που απευθύνονται  στη Ρωσία και στην περιοχή, έπειτα από την κλιμάκωση της κατάστασης από τις ενέργειες των ΗΠΑ.  Πιστεύω ότι υπάρχει μια άμεση απειλή για τη λειτουργία των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων της Ρωσίας», είπε ο Κοροτσένκο.
 Βαλκανικό Περισκόπιο

Μεγάλες συγκεντρώσεις Ρωσικών Δυνάμεων στα σύνορα…


… σύμφωνα με το ΝΑΤΟ (φώτο)

Μεγάλες συγκεντρώσεις Ρωσικών δυνάμεων όπου διακρίνονται Μαχητικά και επιθετικά Ελικόπτερα είδαν το φώς της δημοσιότητος απο δορυφορικές φωτογραφίες που «διαρρέει» το ΝΑΤΟ! οι δορυφορικές φωτογραφίες ειναι απο αεροπορική βάση ,βάση των Ειδικών Δυνάμεων χωρίς κάν δίκτυα παραλλαγής
13753177975_fc1b6c699e_k
Oι φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση δείχνουν μαχητικά σε αεροπορική βάση αν και μας κάνει μεγάλη εντύπωση να αφήνουν οι Ρώσοι τα μαχητικά τους σε κοινή θέα !
Όλα τα μαχητικά αλλά και τα Ελικόπτερα δεν φυλάσσονται σε υπόστεγα όπως θα ήταν λογικό και όχι να ειναι εκτεθειμένα !(φώτο)
Βέβαια οι Ρώσοι είναι Ικανοί να έχουν μεταφέρει όλα τα σαράβαλα και μη επιχειρησιακά αεροσκάφη σε κοινή θέα …
13753178455_06d3bb8ab8_k
13753178505_cba7edeb78_o
Υπάρχει όμως φωτογραφία Ελικοπτερων που ειναι σε πτήση αλλά ….την έχουμε ξαναδεί και δεν είναι απο δορυφόρο !
13762285563_fd13dc24a8_h
veteranos.gr

Οι ηρωίδες γυναίκες του Ντόνετσκ στα οδοφράγματα…


Περιμένοντας την επίθεση της χούντας του Κιέβου.
20140411-081431.jpg
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.