Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Ανήλικες μουσουλμάνες από την Βιέννη πήγαν για Τζιχάντ στη Συρία! Ο θάνατος είναι ο στόχος μας, λένε οι ισλαμοφασίστριες

mousoulmanes-vienni-tzixant


Σχόλιο ΛΘ : Στο τέλος η επιβεβαίωση της είδησης από τον ξένο τύπο
Δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα φωτογραφία στην οποία τα δύο κορίτσια, η Σαμρά και η Σαμπίνα που εγκατέλειψαν τις οικογένειες τους στην Βιέννη με σημείωμα ¨Πάμε στην Συρία. Θα βρεθούμε στον παράδεισο¨, φαίνονται να κρατάνε όπλα.

Τα δύο βοσνιακής καταγωγής κορίτσια 15 και 16 χρονών στην ιστοσελίδα γράφουν τα εξής : ¨Δεν φοβόμαστε τον θάνατο. Ο θάνατος είναι ο στόχος μας. Μέχρι που με κάλεσε ο Αλλάχ έζησα στην Βιέννη και μετά εγώ υπάκουσα σε αυτή την κλήση και πήρα τον δρόμο μου. Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε σε πόσο καλά σπίτια ζούμε. Παντρευτήκαμε. Όλα υπάρχουν εδώ. Ζούμε με περηφάνια¨.
mousoulmanes-vienni-tzixant-2
Η Ιντερπόλ τώρα βρίσκεται στο κατόπι των 15 και 16 χρονών κοριτσιών που μέσω Τουρκίας πήγαν στην Συρία. Η αστυνομία της Βιέννης σχετικά με το θέμα ανακοίνωσε πως ¨Είναι αληθές πως αναζητούνται διεθνώς. Ερευνούμε ποιος άνοιξε την ιστοσελίδα¨.
mousoulmanes-vienni-tzixant-3
Σύμφωνα με τα tourkikanea ακόμη δεν έχει βρεθεί ποιος έβαλε στα δύο κορίτσια την ιδέα τζιχάντ, και αυτά έφυγαν στις 10 Απριλίου από την Βιέννη για Κωνσταντινούπολη.
makeleio.gr

Επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας με ειδήσεις φτιαγμένες, κοιτάξαμε να την διασταυρώσουμε από τα ξένα ΜΜΕ και τελικά αληθεύει...
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2607735/The-poster-girls-jihad-Interpol-searches-two-Austrian-teens-Syria-fighting-Islamic-rebels.html

http://www.answeringmuslims.com/2014/04/muslim-teenagers-samra-kesinovic-and.html

2 σχόλια:

  1. ΣΚΗΣΕ ΤΗς ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥς ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΛΑΦΗ ΚΑΙ Π.....Ο ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζωα απολιτιστα φιδια δυποδα,,θα την φατε την χλαπο#ΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.