Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Σουηδία: Πιστωτική του μέλλοντος… η παλάμη!



Σχόλιο ΛΦ: Και οι παγκοσμιοποιητές βρίσκουν συνέχεια τρόπους ελέγχου του πληθυσμού...

Περισσότεροι από 1.000 Σουδοί μαγαζάτορες υπέγραψαν για να πραγματοποιούν τις πληρωμές τους με έναν καινούργιο τόσο πρωτοποριακό, αλλά ταυτόχρονα και παράξενο τρόπο: Βάζοντας την παλάμη τους σε ένα μηχάνημα το οποίο θα διαβάζει… τις φλέβες τους!

Η καινοτομία αποτελεί τον καρπό των προσπαθειών των ερευνητών στο πανεπιστήμιο Lund στη Νότια Σουηδία, οι οποίοι στηρίχθηκαν στο γεγονός ότι κάθε άνθρωπος έχει μοναδικότητα στις φλέβες του, οπότε και κατασκεύασαν το μηχάνημα που μετατρέπει την παλάμη σε… πιστωτική κάρτα!
Μάλιστα, είναι εύσχημο το ότι η μέθοδος πληρωμής αυτή, εάν τελειοποιηθεί, είναι πολύ ασφαλέστερη, όχι μόνο διότι… τα παιδιά δεν θα μπορούν αν πάνε για ψώνια με την πιστωτική των γονέων (που να τολμήσουμε να αναφερθούμε στις συζύγους…)! Τα μηχανήματα, οι ερευνητές του πανεπιστημίου τα έχουν τοποθετήσει σε 15 μαγαζιά της πόλης σε εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος, ενώ έχουν ήδη υπογράψει και θα συμμετάσχουν 1.600 άτομα, που θα πληρώνουν με τον τρόπο αυτό.
Πηγαίνοντας σε μέρος που διαθέτει το μηχάνημα, σκανάρεται τρεις φορές η παλάμη και βάζει κανείς τον τηλεφωνικό του αριθμό και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης.
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.