Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Συνεχίζεται ο εθνομηδενισμός. Ν. Θεοδωρίδης (ΣΥΡΙΖΑ): «Το ελληνικό προξενείο αναμιγνύεται στα εσωτερικά της Αλβανίας»

Ν. Θεοδωρίδης (ΣΥΡΙΖΑ): «Το ελληνικό προξενείο αναμιγνύεται στα εσωτερικά της Αλβανίας»

Ο Νάσος Θεοδωρίδης του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστός για τις απόψεις του όπως «να ζητήσουν συγνώμη οι Πόντιοι από τους Τούρκους», «το αλβανικό έπος είναι μύθος» και «τα Σκόπια είναι Μακεδονία», ξαναχτύπησε μέσω facebook, από όπου με αναρτήσεις του -ούτε λίγο, ούτε πολύ- κατηγόρησε τοελληνικό Προξενείο στην Αλβανία ότι εμπλέκεται στα εσωτερικά της γειτονικής χώρας.
Επειδή, προφανώς, κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία συναίσθηση και καμία σοβαρότητα, ακόμα και μετά τις προσπάθειες της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να συμμαζέψει όσα συνέβησαν στη Θράκη, και συνεχίζουν να προκαλούν την Κοινή Γνώμη, αναμένουμε πολύ σοβαρά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει επιτέλους τις αποφάσεις του.

Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητά τις πατριωτικές ψήφους του δημοκρατικού λαού που εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα να συνεχίζει να διατηρεί στις τάξεις του όλους αυτούς, εθνομηδενιστικά «κατάλοιπα» της πρόσφατης εποχής του πολιτικού του περιθωρίου. Εκτός εάν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κυβερνήσει, οπότε όλοι αυτοί της προσφέρουν τον «κόφτη» που επιθυμεί…
Υπάρχει πάλι η περίπτωση η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να συμφωνεί μαζί τους, αλλά οφείλει να ξεκαθαρίσει στο δημοκρατικό ελληνικό λαό τι πιστεύει και να εγκαταλείψει τις καραμέλες «εμείς ανεχόμαστε την άλλη άποψη». Στα εθνικά θέματα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ η άλλη άποψη είναι πολύ σοβαρό πράγμα και δεν μπορεί να εκφέρεται ελαφρά κι αβασάνιστα. Αποφασίστε, λοιπόν, τι θέλετε, τι πιστεύετε, με ποιους είστε και πείτε την αλήθεια στο λαό!
Διαβάστε τις αναρτήσεις του Νάσου Θεοδωρίδη του ΣΥΡΙΖΑ:
nassos-theodoridis
tribune.gr

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΣ ΝΑΣΟΣ;ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ;
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ.ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΦΕΣΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝ'ΤΟΝ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΑΝ ΘΕΣ...
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ,ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΑ ΓΝΗΣΙΑ!ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΓΚΡΑΒΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ!
    ΟΠΟΤΕ ΤΊ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ,ΑΛΒΑΝΟΙ,ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ,ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΜΕ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΥΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΩΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ.ΜΕΧΡΙ 'ΚΡΗΤΙΚΟΙ/ΕΣ' ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΠΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΩΝ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΘΟΤΙ ΜΑΣΣΟΝΙΑ=ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;
    ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ 'ΜΠΛΑΚ ΡΟΚ' ΙΣΟΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.